Nesze!szer

Reggeli Nesze

beautyka 2017/06/27 20:58 komment

 

travel.jpg

 

Az emberek utaznak, hogy csodálkozzanak a hegyek magasságán, a tenger óriás hullámain, a folyók hosszú kanyarulatain, az óceánok mérhetetlen kiterjedésén, a csillagok mozgásán az égen, és csodálkozás nélkül mennek el önmaguk mellett.

Szent Ágoston

Reggeli Nesze

beautyka 2017/06/26 20:08 komment

 

onszeretet.jpg

 

Még az önmagam szeretete sem magányos élmény: van bennem Valaki, akit szeretek, és Ő szeret engem, ez adja lelkem harmóniáját, hogy "jól vagyok magammal", és a reményemet, hogy rátalálok arra, aki ezt az adást veszi. Vagy ő talál rám, mert a szeretet ugyanúgy hiányzik neki, mint nekem! Hiányzik a szívének, hogy másokért is verjen! Mert ez az életünk legboldogabb csúcsélménye - de csak akkor, ha ez kölcsönös.

Müller Péter

Reggeli Nesze

beautyka 2017/06/25 19:28 komment

 

szines_uzenet.jpg

 

A szépség annak a kérdése, hogy mire állítjuk be a szemünket és a tudatunkat. Ha valaki a világból a kegyetlenséget és az iszonyatot akarja látni, hát abból nagyon sok van. De ha az irgalomra fókuszálunk, a valódi értelemben vett szépre, akkor meglátjuk. Be kell állítani az optikát.

Ljudmila Ulickaja

 

Isteni energiák jönnek!

beautyka 2017/06/25 19:16 komment

 

esos_felhos.jpg

 

Az előtted álló héten kisebb szünetekkel, de megint intenzívek lesznek az idei év teremtő és intuitív energiái is, így a már szükséges gyakorlatokat mindenképpen érdemes végezned. Ez azt jelenti, hogy kreatív munkával, testmozgással és spirituális védelem elkészítésével teheted magad számára könnyebbé ezeknek az energiáknak az intenzív jelenlétét. A vágyaid megerősítése egy újabb hatalmas lökést kap most.

Ez az utolsó hét, amikor a vágyaidat erősítő energiák ilyen intenzíven lesznek veled, mert a következő időszakban majd ezek megvalósításra kerül a hangsúly. Veled maradnak az ambícióid megerősítését támogató segítő energiák is, amik az idei évben a vágyaid kibontakoztatását segítik elő azzal, hogy konkretizáld, megfoghatóvá tedd őket és elindulj a megvalósításuk felé vezető úton.

Vidám vasárnap

beautyka 2017/06/24 21:46 komment

 

dance_1.jpg

 

Nem csak a zenének, nem csak a hangnak, de mindennek, ami él, van egy bizonyos frekvenciája, amelyen rezeg. Így az emberi lélek is egy bizonyos rezgésszinten van - ezt a rezgésszintet kell egyre feljebb és feljebb hangolnunk magunkban, ez pedig a lelkünket töltő, a lelkünk számára felemelő érzések által lehetséges!
Ha a lélek él, ha nem csak a testnek, de a lelkünknek is megadjuk a számára feltöltődést jelentő élményeket, akkor az életenergia is áramlik, energikusabbak, erősebbek, egészségesebbek, életvidámabbak és kreatívabbak leszünk. A szeretetre való képesség megnövekedik, az életöröm, az életszeretet sugárzó, ragyogó állapotába kerülünk - és maradunk. Ebben a megemelkedett szintű rezgésben (lelkiállapotban) tudunk olyan dolgokat teremteni az életünkben, amelyek valóban a szereteten alapuló, biztonságot és elégedettséget adó, szívet-lelket kiteljesítő minőséget képviselnek.

Zentai Anna

Antidepresszáns szombatra

beautyka 2017/06/23 22:29 komment

 

 

egyedul.jpg

 

Tudom, hogy egy jó szó és egy jó beszélgetés sokat ér.
Még többet egy ölelés, de a te gondodat soha nem fogja egy másik ember megoldani.
Még a legnagyobb szeretettel sem! Csak te magad tudod.
Más nem válthat meg.
Ne is várd, senkitől.
Találd meg önmagadat, a benső derűdet.
Tudj beszélgetni magaddal. Érezd jól magad egyedül is..

Müller Péter

Reggeli Nesze

beautyka 2017/06/22 20:19 komment

 

happy_nyar.jpg

 

Ha dolgozol azon, hogy boldogabb legyél, ha tudatosan törekszel arra, hogy a jóra, szépre, tartalmasra összpontosíts, a pszichológiai kutatások tanúbizonysága szerint nem csak harmonikusabbnak, elégedettebbnek fogod érezni magad, hanem növekszik az energiád, szárnyakat kap a kreativitásod, erősödik az immunrendszered, jobbak lesznek a kapcsolataid, termékenyebb leszel a munkádban, még az életed is meghosszabbodik.

Sonja Lyubomirsky

 

Itt az év fürdőruhája!

beautyka 2017/06/22 16:27 komment

 

szoros_furdoruha.jpg

 

 

Idén már elég sok tanácsot adtunk nektek fürdőruha témakörben. Például arról, melyik alkatra milyen fazon illik - ITT. Meséltünk márkákról. A szőrös fürdődresszt még nem mutattuk meg nektek. De amit most találtunk, az mindent visz. Nincs mese, a Donald Trump egyrészes mindent visz. Az igényesebbet Putin bácsi képével díszített úszódresszt is választhatnak a partra. Kérdés, mely ország tengerpartjára hordanád... 

(Akit tényleg érdekel, az ITT vásárolhatja meg a fürdőruhát.)

furdoruha_trump.png

 

 

summor.jpg

 

 

Rohadt meleg van. Ezt nem lehet kibírni. Ez a hőség eszméletlen. Dörmögnek sokan a bajszuk alatt. Nekik küldenénk ezt a postot, talán találnak benne egy-két gondolatot, miért is örüljenek a rendes, meleggel járó nyárnak. Tehát, azért örülj a nyárnak:

- nem kell dobozos D-vitamint szedned, most simán megkapod a napsütés által.

- kb. három perc alatt felöltözhetsz reggel, még akkor is, ha nagyon elaludtál.

- a flip-flop iszonyat kényelmes és már az irodában is elfogadott viselet, nem kell tűsarkúba szorítani a lábad.

- egy szál pólóban is lehet aludni... és egy szál póló sem kell az alváshoz.

- eljött a fröccsözések időszaka.

- megint le lehet ruccanni a Balcsira bulizni a vityillóban, hogy majd feljelentsenek a szomszédok...D

- sokan imádják a kalapokat, de mindig azt mondják: itthon nincs kultúrája. Tessék, a szalmakalap teljesen elfogott! 

- barnán sokkal vékonyabbnak tűnik az ember.

- minden sarkon van egy újabb fesztivál és szuper jó koncertek.

- ilyenkor van a Sziget, meg a BalatonSound is.

- egész évben ezt vártad: a nyarat! 

 

 

Reggeli Nesze

beautyka 2017/06/21 15:33 komment

 

normalis_vagy_sem.jpg

 

A normálisnak vélt személyiségnek nem felelsz meg. Vagyis a többiek tehetnek róla, ha bajuk van veled. Az ő készülékükben van a hiba. Nem a tiédben. Mégis ki a fene állapítja meg ezeket a mércéket, mi? Kinek van joga megmondani, hogy milyennek kéne lennünk? Vagy hogy kinek kéne lennünk? És mégis hogyan merészeli bárki is azt éreztetni veled, hogy nem pont úgy vagy jó, ahogy vagy? Ez elfogadhatatlan.

Jessica Park

 

 

rainbow-colored-apartment-amina-mucciolo-1-59439d88792db_880.jpg

 

Amina Mucciolo lakásában egészen biztos, hogy egy unikornis csodálatosan érezné magát. Lássuk be, ennyi szín mellett nem is csoda. Érdemes egyébként Aminát követni a social media oldalain, mert elég jó kis ötletei vannak. Nektek hogy tetszene egy ilyen színes otthon?

 

 

orly1.jpg

 

 

A világ vallásai nagyon sokfélék, ami az egyikben teljesen természetes dolog, az a másikban szigorúan tilos. Tudtad például, hogy a muszlimoknál nem engedélyezik a körömfestést? Merthogy az „gátat emel” a bőrre, és megakadályozza, hogy a víz maradéktalanul elérhesse a hívek kezét a szertartásos mosdás során. Az Orlynál azonban mertek nagyot álmodni, és egy forradalmi újítással áthidalták a kultúra és a szépségápolás közti szakadékot.

A Muslim Girl nevű internetes magazinnal karöltve az Orly megalkotta az első kóser körömlakk márkát, a #HalalPaint-et, ami egyszerre víz- és levegőáteresztő. „Rengeteg nő kényszerül kimaradni az új divathullámokból, ezért találtuk ki a #HalalPaint-et. Muszlim nőktől (nemcsak) muszlim nőknek.” – hangsúlyozta az oldal főszerkesztője Azmia Magane a kollekció sajtótájékoztatóján. A vegán, kegyetlenség-mentes körömlakkok alkotóelemei az

Iszlám állam egész területén szabadon használhatóak, emellett olyan értékes hatóanyagokat tartalmaznak, mint az argánolaj, a B5-, illetve a C-vitamin. A hatféle árnyalatú kollekció júliustól elérhető a halalpaint.com oldalon, addig is a türelmetlenek leadhatják előrendeléseiket, potom 49 dollárért.

Nesze!Dóri

Forrás, képek: popsugar.com/beauty

 

tilosújpirosmuszlimkörömlakkorly

Reggeli Nesze

beautyka 2017/06/20 20:35 komment

 

summer1.jpg

 

Vess le magadról minden múltbéli ártó igézetet! És ne feledd: mindennek, egy párkapcsolatnak, egy barátságnak, egy élethelyzetnek is szüksége van a szüntelen megújulásra. Fix vitorlákkal nem lehet hajózni, mert a szél sem fix!... Nyolcvanéves vagyok, tapasztalatból beszélek: amíg képes vagyok megújulni, nem vagyok öreg. S a megújulás titka, hogy miközben minden elmúlik, s újjászületik, mégis van valami, ami nem változik. Jól megöregedett emberek szemében van valami csillogás, ami már gyerekkorukban is benne volt. 

Müller Péter

 

 

paris-jackson-vogue-australia-july-2017-cover-photoshoot01.jpg

 

Elsőre nem tudtuk, mitől ilyen csodálatos ez a kép Paris Jacksonról, aztán megláttuk a fotós nevét. Maga Patrick Demarchelier fényképezte Michael Jackson lányát a Vogue Australia címlapjára. A Teen Vogue és Vanity Fair után ez nagyon szép eredmény, persze, mondhatjuk, hogy csak az elhunyt apuka miatt. De úgy tűnik, Paris lassan egymaga is megállja a helyét, bár azt mondja, sokat kell harcolnia az emberekkel. 

 

paris-jackson-vogue-australia-july-2017-cover-photoshoot02.jpg

 

paris-jackson-vogue-australia-july-2017-cover-photoshoot03.jpg

Amikor még nincs színed

beautyka 2017/06/20 10:24 komment

 

 

guerlain_feny.jpg

 

Oké, süt a nap. De az elmúlt hónapokban nem így volt. Már felvehetjük a szoknyát, ruhákat, nem fázunk fel és semmi ilyesmi. Viszont kilátszanak a virgácsaink. Amelyek még fehérek. Szoliba ugye senki nem jár!  Nekünk most eléggé bejött a Guerlain Terracotta Jolies Jambes hidratáló kréme. Két dolog is megfogott benne. Az egyik, hogy nem fogott meg. Tehát ez úgy ad színt, hogy közben nem fogja össze a ruhádat. A másik: az illata. Az valami iiiiisteni finom! Nem az a büdi önbarnító. Hanem virágos csoda! Igazi Guerlain illatház kreáció. Picit aranyosabb, barnásabb lesz a lábad. Semmi túlzott narancssárgás izé, enyhe színecske. Nem sok, de azért jól esően látványos. Két árnyalatban is kapható. Szerezd meg! 

#feelthesunfeelgood