Nesze!szer

Cuki kiscsajoknak

beautyka 2017/05/22 11:36 komment

 

hello_kitty_kolni.jpg

 

Minden anyuka tudja, hogy a kislányok igen hamar elkezdik utánozni a mamit. Így van ez a parfümözéssel is. Nyilván mindenkinek van erre egy taktikája. Az enyém az, ha veszek valamiből a csemetének sajátot. Mutatom, most mit szemeltem ki. Nem drága, jól néz ki és Hello Kitty van rajta. Egyébként virágos-gyümölcsös, barack is van benne. Szerintem imádás lesz, az egészen biztos. És nem az én iszonyat drága cuccom sérül. Nálatok is van ilyen? 

Avon Hello Kitty parfüm -  1 499 Ft, most akciósan áron!

 

brazilian-twins-celebrate-100-year-anniversary-with-photo-essay-591ca94b309b6_880.jpg

 

 

Maria Pignaton Pontin és Paulina Pignaton Pandolfi ma töltik ve a 100. születésnapjukat. Brazíliában élnek és egy szülinapi ajándék gyanánt készültek róluk ezek a fotók. 6 gyermeke, 19 unokája és 16 dédunokája van az egyik hölgynek, míg testvérének 5 gyermeke, 12 unokája és 7 dédunokája..Ezt a cukiságot! Még 100 évet nekik!

fotók: Camila Lima, boredpanda

 

brazilképekcukiikrek100

Antidepresszáns szombatra

beautyka 2017/05/19 20:45 komment

 

parizs_reggeli.jpg

 

Kedveseim kérlek figyeljetek:
Nem bölcs dolog összehasonlítani az életeteket másokéval, mert minden egyes élet áramlása a tiszta szellem és lét egyedi kifejeződése.
Tudjátok hát szívetek mélyén, hogy az életetek testre szabott a Legfelső Létező akaratának megfelelően.
Még ha nagy nehézségekkel találjátok is szemben magatokat, ne panaszkodjatok, ne ítélkezzetek és ne süppedjetek önsajnálatba.
Ne pazaroljátok íly módon az energiát.
Ehelyett használjátok fel ugyanezeket a nehézségeket és körülményeket, hogy megerősítsétek tisztánlátásotok erejét, valamint arra, hogy fokozzátok magatokban a késztetést, hogy megszabaduljatok az összes pszichológiai kondícionáltságtól és gonosz erőtől.
Itt vagytok a saját isteni forrása felé áramló életként.
Tekintsétek az életeteket szerencsésnek.

Mooji

Reggeli Nesze

beautyka 2017/05/18 21:11 komment

 

happy_ikrek.jpg

 

A vidámságnak megvan az ereje ahhoz, hogy a félelem, a sértettség, a harag, a frusztráltság, a csalódottság, a depresszió, a bűntudat és a meg nem felelés érzéseit kiűzze az életedből. Azon a napon éred el a vidámságot, amikor rájössz, hogy mindegy, mi történik körülötted, akkor sem lesz jobb semmi, ha nem vagy jókedvű.

Tony Robbins

Ki a kertbe!

beautyka 2017/05/18 07:05 komment

 

kertikika.jpg

 

Egész nyilvánvaló, hogy mi, ahogy az első komolyabb napsugarak megjelennek, - húzunk ki a szabadba. És ez családunk minden tagjára igaz. Így idén is előkerült a kinti ülőgarnitúra és miben fekszünk ki a napra kérdéskör. Szerencsére most ez a natúr irányvonal a trend és isteni rattanokat és mindenféléket lehet találni a Kikában. Napozáshoz meg színes nyugágyakban múlatjuk az időt. Mutatunk néhány szépséget, kedvcsinálónak nektek, mind a Kika választékából van! 

 

Reggeli Nesze

beautyka 2017/05/17 20:55 komment

 

komfortzona.jpg

 

„ … a komfortzóna az a helyzet, amit megszoktál, és amit megtanultál kezelni nullától kb. hat-hét éves korodig. Bármi legyen is az.
Ha feltétel nélkül szerettek és dicsértek, akkor az. Ha vertek, akkor az. Ha elhanyagoltak, akkor az. Ha szeretetlenségben, ridegségben nőttél fel, akkor az.
Fontos ,hogy megértsd, a komfortzónának a komforthoz semmi köze. Egyszerű megszokásról van szó, mely lehetővé teszi azt, hogy megtanulj egy adott helyzetet kezelni, bármi legyen is az. Vagyis ez a válaszod a külvilágodra. Ezen körülmények válaszreakciókat váltanak ki belőled: beidegződött viselkedési és gondolati sémákat, lelki önvédelmi és túlélési taktikákat, érzelmi blokkokat, stb. Csupa jó dolog. Szóval valószínűleg ilyenek vannak a tarisznyádban.
Szerintem a kutya ott van elásva, hogy a tudatalattink úgy működik, hogy mindig a „beprogramozott” pályán maradjunk. Úgy irányítja szavainkat, gondolatainkat, választásainkat és cselekedeteinket, hogy valahogy mindig visszakerüljünk a komfortzónánkba. …
Persze úgy is dönthetünk, hogy nincs kedvünk, bátorságunk vagy energiánk az árral szemben úszni és inkább hagyjuk magunkat sodortatni egészen addig, amíg a lelki, sok esetben fizikai kimerüléstől el nem süllyedünk. …

Fert Mónika

Reggeli Nesze

beautyka 2017/05/16 20:43 komment

 

gucci-eyewear-spring-summer-2017-campaign02.jpg

 

Mindig annyi szeretetet kapsz, amennyire szükséged van, amennyit be tudsz fogadni, amennyire épp nyitva vagy. Szükséged lenne rá, akarnád, nem látod, közben meg ott van körülötted, ott vannak ők, csak nem hagyod, hogy szeressenek, hogy megöleljenek, helyette elüldözöl mindenkit magad körül. Észrevenni azt, hogy mennyire bezárkóztál, nem könnyű... Elfogadni, hogy másra van szükséged, mint amit megengedsz magadnak, sokkoló. (...) Hagynod kell, hogy megkaphasd. Ugyanis minden pillanatban ott van az, amire szükséged van, egyetlen szó, a mosoly, az ölelés, bármi, a te dolgod csak annyi, hogy észrevedd, és elfogadd.

Oravecz Nóra

Tudod, mi a te karmád?

beautyka 2017/05/16 07:45 komment

 

karmakalauz.jpg

 

A karma olyan, mint az időjárás. Bárhol, bármikor tudunk hivatkozni rá. De ez  karmikus - mondjuk, amikor egy rém gáz szerelmi szituban vagyunk. És akkor is, amikor valami nehéz történik: biztos ez volt a karmája. Használjuk a good karma kifejezést is. Jó, de tudjuk egyáltalán, mi is az a karma? 

Nem súrolószer, de nem is festékoldó. A karma nem más, mint ok és okozat törvénye. Persze, erről lehetne hosszabban írni és tudnánk is. A lényeg, hogy sokan ösztönösen tudják, mi is a karmájuk. Sokan pedig nagyon nem és nem találják helyüket a világban. Vagy nem értik, hogy mások miért nem értik őket. Megjelent most egy könyv, Izing Klára asztrológus tollából, aminek Karmakalauz a címe. Mindenki egy kis táblázatból kikeresheti, hogy ő hová is tartozik. Ezután meg elolvashatja ez alapján, hogy miként is volt az előző élete, most mi van vele és hogy lesz a következő. És hát azt kell mondjuk, eléggé betalál minden szava, érdekes visszaigazolást kaphat az ember. Könnyen emészthető az egész, nem kell a nagy enciklopédia hozzá, hogy megértsd magadat.

Izing Klára - Karmakalauz - 495 Ft

 

 

 

 

kate-moss-ara-vartanian-jewelry-collaboration01.jpg

 

A botrányos és fantasztikus modell, Kate Moss több kooperáción van már túl. A Topshopos volt a kedvencünk. Aztán most ékszereket tervezett az Ara Vartanian brazil márkával közösen. Egyébként 18 karátos arany, gyémánt és ametiszt van például a láncokban. Nekünk elsőre nem jött át a dolog, de aztán lehet, hogy az uszodában a klóros víz ment csak bele a szemünkbe. Egyébként Kate Mosst imádjuk! 

 

 

 

pray2.jpg

 

Van olyan, hogy magad alatt vagy. Van olyan, hogy senki nem segít. És te a világ legnagyobb szerencsétlenjének érzed magad, aki egy sötét kút legmélyén ücsörög és senki nem dobja a kötelet. Maximum követ. Pedig a megoldás a közeledben van. És nem is a kötelet kell várnod.

A megoldás a két kezedben van. Fogd meg, kulcsold össze a tenyereidet és imádkozzál. Ha nem kérsz, hát hogy várod a segítséget? Mondjad el, mit szeretnél és érezd, ahogy sokkal jobb neked. Az ima nem kerül egy forintba se, mégis megfizethetetlen segítség. 

 

stella-mccartney-swimwear-spring-summer-2017-campaign04.jpg

 

stella-mccartney-swimwear-spring-summer-2017-campaign03.jpg

 

stella-mccartney-swimwear-spring-summer-2017-campaign02.jpg

 

stella-mccartney-swimwear-spring-summer-2017-campaign01.jpg

 

Oké, bulváros ez a cím, furán állnak a bolygók... de. Óriás kedvencünk évek óta a szépséges Axente Vanessa, aki igen nagy kampányokat tudhat magáénak. Most a Stella McCartney fürdőruhákhoz választották őt - nem érdemtelenül. Széééép!