Nesze!szer

Reggeli Nesze

beautyka 2017/02/21 20:20 komment

 

new_york_fashion.jpg

 

Különbözni jó. Szóval ne akarj megfelelni.

Ne ülj csendben, és ne akarj más lenni, mint ami vagy.


Ha valaki azt mondja neked, hogy más vagy, mosolyogj emelt fővel, és légy büszke.

 

Angelina Jolie

 

 

avon_zab1.png

 

Azért szeretjük az Avon Care termékcsaládot, mert egyszerűek, pontosan tudni, hogy mi mire való, megfelelően hidratálnak és mindemellett megfizethetőek. Hosszú ideig csak Avon Care kézkrémet használtunk még az irodában, a fiókban is volt plusz tubusunk.

Nemrég szert tettünk a Zabtejes, kamillás tápláló és nyugtató családi krémre, amire bőrünknek - a még mindig téli hidegben - nagy szüksége van. A 400 ml kiszerelésű krémet bedobtuk a közösbe, mivel semleges illata miatt bátran használhatják a pasik is. Ráadásul többfunkciós, úgyhogy arcra és testre egyaránt használható. Még kirándulások során is jól jöhet, hogy nem kell mindenkinek külön bepakolnia a sajátját.

Nesze!Dia

 

avon_zab2.png

 

Avon Care Tápláló családi krém: 929 Ft

Reggeli Nesze

beautyka 2017/02/20 19:59 komment

 

szerelemkedd.jpg

 

 

A szerelem nem lesz majd valamikor, nem napról napra érik. Nem. A szerelem nem lesz, hanem van. Egy napon, amikor nem is számítasz rá, amikor minden ugyanúgy indul, mint máskor, vagy éppen egy nagyon rossz, fárasztó nap után megérkezik, és tornádóként felkap. Nem tudsz ellenkezni, nem tudsz ellenállni. Ő az erősebb. Csak egyet tehetsz: engeded. Hagyod, hogy vigyen, repítsen, hogy szállj vele. És bízol benne. Nem véletlenül jött, nem véletlenül most. Mert ez nem csak vihar. Ebben a viharban van valami. Valaki. Valaki, akit vártál.

Csitáry-Hock Tamás

  Reggeli Nesze

  beautyka 2017/02/19 19:40 komment

   

   

  hosszu_szoknyas_hetfo.jpg

  A gyerek, aki családban nő fel, minden apró részletet, szavakat és tetteket elraktároz az emlékezetében, mint az apró mozaikdarabkákat, és amikor később már a saját magánéletének képén dolgozik, elő-előveszi az éppen odaillő darabokat, és azokat illeszti be. Lehet, hogy az a darab odaillik, de az is lehet, hogy inkább újat kellett volna alkotni. A lényeg az, hogy mindannyian felhasználjuk azokat az emlékeket, a mintákat, amelyeket magunkkal hozunk a szülői házból.

  Belső Nóra

  Vidám vasárnap

  beautyka 2017/02/18 21:06 komment

   

  vidam_vasarnap_egos.jpg

   

   

  Földi testbe születésünkkor felébred és építődni kezd a tudatos én, vagy divatos szóval az egó. A valódi önvalónk, az Istentől eredő szikra a szívbe költözve bennünk él, de földi életünk során az egó szükséges ahhoz, hogy tapasztaljunk, élményeket szerezzünk. A valódi önvalót nem befolyásolják érzések, nem tud fájni, szenvedni, sírni, örülni, romantikázni, stb., hiszen tisztán, színről színre látja és tudja az életet, tisztában van azzal, hogy nincs különbség egyik és másik ember között, kozmikus egységben létezünk. (Lásd: „Boldogok a lelki szegények...”) Eltévelyedéseinket, értetlenkedéseinket, a történések meg nem értettségét így az egó tudatlansága okozza – de mindig ott van mögötte az önvaló, aki nagyon is tisztában van a történések okával, céljával és értelmével!
  Igen, ez azt jelenti, hogy bármi, amiért most panaszkodsz, kételkedsz, értetlenkedsz, annak valójában nagyon is tudod az okát, célját, csak nem hallod a külső zajoktól. Nem kell fordulnod senkihez sem. A sok külső hang, kívülről érkező hatás, befolyásolás elnyomja a belső hangot, ezért ahhoz, hogy hozzá eljussunk, a lecsendesedés szükséges. Vannak, akikben ez a belső hang tisztábban szól, főleg akkor, ha bíznak benn.
  Az értetlenkedő kérdések legtöbb esetben a párkapcsolatra vonatkoznak és sokszor tapasztalható, hogy kiderül, hogy a lélek az eddigi megéléseiben is egy bizonyos szintű tudatosságban volt jelen a történésekben és a miértek megtalálása nem is újdonság, csak ezt a tudatosságot elnyomtuk.
  Tipikus példákat lehet látni erre a házasságokban, mégpedig azokban a kapcsolatokban, amelyek nem szívből, szabad és tudatos választásból köttettek, hanem valamilyen vállalt karmikus rendeződés céljából. Ezek a házasságok úgy történnek, hogy valódi akaratunkat elnyomva, valamilyen külső ok találódik az esküvőre és már az esküvő idején érzi a lélek, hogy valójában nincs itt semmi keresnivalója, nem is tudja, mi történik vele. Gyakran mintha álmodná az egész történést, mintha kívülről nézné önmagát (!). Tudatában van az eseménynek, de valahol belül tudja, hogy nem jó irányba halad, ám ezt a belső bizonyosságot elnyomja. Ezekben az esetekben a lélek úgymond „leszedálódik”, hogy ne érzékeljen teljességben, hogy vállalt feladatát végre tudja hajtani, ne kerülje ki a házasságot. Később azután, amikor a feladat elvégeztetett, a rendelt idő lejárt (pl. az adott számú gyermekek megszülettek), a karmikus utak lélekben is érzékelhetően kettéválnak és már csak a két félen múlik, meddig húzzák tovább, mikor rendezik a kapcsolatot.
  A történések később a válással, illetve az ezt követő helyzetekkel is folytatódnak – mindegyik lélek annyira tudatos az eseményekre, amennyire nyitott a változásra és fejlődésre, a megszokott eszmékből való kitágulásra, önmagával való szembenézésre, illetve amennyire útja során ennek ideje van. Meglehet, hogy sokáig emésztjük magunkat egy válás után, az egó nem érti, miért történt, ami megtörtént - aztán, az indulatok lenyugvása után, lassan tudatosodva rájövünk, hogy hiszen mindig ott volt a válasz, csak nem akartuk, nem mertük látni valamiért.
  Részemről különleges élmény volt megtapasztalni évekkel ezelőtt, hogy az oly tragikusnak és lesújtónak kikiáltott válás valójában megélhető karmikus felszabadulásként, nagy teher letételeként, az előttem lévő út kitisztulásaként és érzékelhető, minden külső útmutatás nélkül is pozitív változásként, egy karmikus gödörből való kiemelkedésként.
  Fontos azt is szem előtt tartani, hogy az út egyéni és a másik emberen soha nem tudunk változtatni – változni csak magunk vagyunk képesek, a személyes élményeink által. Bármilyen a másik, azzal segíti a mi fejlődésünket is, azzal ad lehetőséget tanulásra és tudatosodásra.
  Természetesen, amikor az ez életre választott társunkkal egyesülünk, akkor más megélések jönnek. A lélek tudatos a választásra, teljes egész "lélekjelenlét" van.
  De mit tegyünk, ha mi magunk is abban a helyzetben vagyunk, hogy szeretnénk tisztábban látni? A kulcs, mindezekből kiindulva talán az a fajta megközelítés, amikor kívülről, mintegy külső szemlélőként figyeljük önmagunkat. Amikor ketté tudjuk választani az „én”-t, aki megéli a dolgokat, az önvalótól, aki a megfigyelő. Amikor bármely "én"-nel kezdődő mondaton túl tudjuk tenni magunkat. Amikor képesek vagyunk egyet hátralépve figyelni magunkat adott helyzetben, akár indulatok, hisztik, kétségbe esések során, de ugyanakkor kitörő öröm és boldogság megélése során is. A belső, stabil középpontból való bármely irányú kibillenés már jelzés lehet.
  Mindent összevetve, van módszer arra, hogy elkerüljük az újabb botlásokat és bonyodalmakat, hogy tudatosabban működve kedvezőbb következményeket teremtsünk. Ám ehhez szükséges az önfegyelem, a higgadtság, az önirányítás, az önbizalom, az önismeret, a nyitottság.

  Zentai Anna

   

  bianca-balti-sports-illustrated-swimsuit-issue-2017-photos01.jpg

   

  Bianca Balti az egyik legismertebb modell. Csodálatos teremtés, azt kell mondjuk, már, ami a fizimiskát illeti. Ki hitte volna, hogy eddig nem szerepelt a Sports Illustratedben? Idén ő az egyik rookie, vagyis újonc a bikinis csajok között. Mutatjuk is a képeket, meg egy kis videót is.  És prezentáljuk azt is, hogy ki volt tavaly még újonc, de idén már igazán rutinos versenyző. Igen, a mi magyar Palvin Barbink. Itt az ő filmecskéje is. Zárójelben még annyit, hogy úristen, de szeretnénk most ilyen időjárást, mint amit a fotózáson látunk!!!

   

   

   

   

   

  creative-shirt-collars-1-58a2ce05e3317_700.jpg

   

  Inges és blúzos típusok is vannak, mondjuk, ebben a csúnya hidegben mi még mindig a kötöttségek hívei vagyunk. Bár mellénnyel már simán bemegy a kabát alá ez is. Ezt az összeállítást találtuk és nem tudtuk nem megosztani veletek, annyira tetszetősek ezek a kreatív gallérok. Melyiket viselnéd szívesen? Mondjuk egy jó hattyú?

   

   

  kreatívingdivatpólótélöltözködésügyesblúzpulcsigallér

   

   

  szajradiros.jpg

   

   

  Elképesztő sokszor mondtuk már el, úgy általában, hogy egy rúzs akkor mutat szépen a szájon, ha az megfelelően van ápolva. Persze, kevesen tudják még mindig, de a száj radírozása ige fontos. Főleg ilyenkor, amikor csak az nem fújja az orrát, akinek nincs. A fűtés, a hideg levegő az utcán nem a legtutibb, cserepesedésnek indulhat minden. És ilyenkor nem elég csak balzsammal kenni, le is kell radírozni rendszeresen. Szerencsére már nagyon sok márkánál kapható szájradír, de te is készíthetsz magadnak otthon, mert konkrétan nagyon egyszerű - és olcsó is. Amennyiben készítesz egy tetemesebb adagot, simán adhatsz belőle a barátnődnek, anyukádnak, testvérednek is. Mondjuk is, mit vegyél elő otthon hozzá:

  - barnacukor (de ha nincs, sima kristálycukor is szuper hozzá)

  - méz

  - olivaolaj

   

  Az adagot te döntöd el, már egy kanálnyi barnacukorból kiindulhatsz simán. Amennyiben sokat készítettél, egy csatos üvegben elrakhatod. Vigyázz, ne túl sok olajat adjál hozzá, csak pont annyit, hogy kenhető legyen. Mint ebből is kitűnik, semmi mást nem kell tenned, csak összekeverni a hozzávalókat. Puszi!

   

  homemadesugarlipscrub.jpg

  Reggeli Nesze

  beautyka 2017/02/14 20:37 komment

   

  nagytak.jpg

   

   

  Néha szükségünk van a nagytakarításra. Nem csak a fizikális értelemben vett lomtalanításra, mikor dobozoljuk likvidálni kívánt, nem használatos holmijainkat. Néha bizony el kell döntenünk, hogy mi az, mi életünkben szükségtelenné vált, és meg kell váljunk tőle. Gondolatban felcímkézzük a magunk kis dobozait, 'marad' vagy 'mennie kell' feliratokkal. Rajtad múlik, hogy melyek azok az érzések, emlékek, amelyeket továbbra is megtartasz, továbbra is éltetsz. Hogy egy-egy emlékképbe mennyire kapaszkodsz, még, ha tudod, hogy már rég nincs is rá szükséged. Ezért hát nem árt olykor rendet tenni odabent, eldönteni, hogy mik azok a dolgok, amelyekből levonva a tanulságot tovább állhatunk, amelyek továbbra is a javunkat szolgálják, és mik azok, melyek csak megbetegítenek.

  Golden Dawn

   

   

  dog-gives-hugs-louboutina-retriever-new-york-10.jpg

   

  New York városában él ez a tündéri goldie, mi más is lehetne a neve, mint Louboutina?  Igen, a híres piros talpú cipőről lett elnevezve és elragadó teremtés. Ugyanis minden nap 2 órát tölt a város egy bizonyos pontján és ölel meg embereket, akiknek hiányzik egy kis kedvesség. Tevékenységét természetesen Valentin-napján kezdte, most már 3 éve. Óriási egy kutya, hihetetlen cuki!

   

   

   

  misurda_agi1.jpg

   

   

   
  Az élet teljesen más területéről ismertük egymást. Aztán felfedeztem a Facebookon egy oldalt, ahol fantasztikus bútorok keltek új életre és kaptak teljesen új identitást. Színek, formák varázsoltak el. Ezeket az Ági csinálta - jöttem rá egy szép napon, miután leesett az állam. Azóta pedig konkrétan csodálom a munkáit. Persze, újságíróként nem bírtam magammal és kifaggattam erről az egészről őt.
   
  - Ági, honnan jött az ihlet, hogy bútorok átvarázslásával foglalkozzál?
  - Nekem sosem volt hobbim. Szalvétát gyűjtöttem én is gyerekként, de csak azért mert mindenki ezt csinálta. Nagyon szerettem fotózni a macskánkat aminek a szüleim nem annyira örültek, ugyanis akkor előhívós filmek voltak és nem keveset lőttem mellé, meg tele volt minden a cicákról készült fotókkal. Rajzolni meg most sem tudok maximum csak egy krumplit. De az szép krumpli ám! 
  Ennyit a tehetségről vagy a sokáig meg nem mutatkozó adományról - amiről egy évvel ezelőtt azt sem tudtam, hogy létezik. Mert nem vettem észre. Nem vettem észre, hogy mindig átrendeztem a lakásainkat ahol laktunk, hogy a Cuki (a kislányom) szobáját telefestettem állatokkal. Sosem hívtunk festőt, hanem én csináltam a felújítások nagy részét. Nem tűnt fel, hogy átszíneztem narancssárgára a hűtőt mert nem tetszett fehéren, hogy a fürdőszoba csempére arany színű virágokat pingáltam kézzel. Fogalmam sincs honnan volt a tudásom, nekem ez természetes volt ugyanúgy mint az, hogy tudok enni vagy járni. 
  Tudatosan akkor kezdődött el a bútorokkal a szerelmem, amikor egy kis szekrényre ráborult a szürke falfesték. Ő volt az:
  Ahogy próbáltam letörölni inkább szétkenődött és ha már így volt, rámentem a hengerrel. A fiókokat lekentem fehérrel és bár bűn ronda volt a kivitelezés mégis tetszett az eredmény, hogy mennyire feldobta ez a kis változás. Aztán mivel kicsikét maximalista vagyok megnéztem a neten, hogy hátha lehet ezt rendesen is csinálni és hát lehet.
  Attól kezdve bújtam a netet, workshopokra jártam, és közben kipróbáltam amiket tanultam. Egész gyorsan átváltozott a lakásunk egy műterem lakássá.
  Amúgy az egyik alkalommal amikor végig néztem a nappalin a szétszedett székek, anyagmaradványok, festékek és ecsetkupacok között jutott eszembe, hogy én régen szerettem volna műteremlakásban lakni. Megcsináltam úgy, hogy észre sem vettem.

  Sok barátom van, akik időnként benéznek és az egyik alkalommal feljött az egyik legjobb barátnőm aki ahelyett, hogy szörnyülködött volna a káosz miatt azt mondta, van neki 5 széke, fizet érte ha megcsinálom. Ingyen is vállalkoztam volna rá, gondoltam magamban - ha elrontom, legalább nem haragszik annyira..
  Amúgy nagyon klassz érzés volt, hogy ennyire bízott bennem akkor. És megcsináltam, és még most is tetszik neki. Azóta tudom, hogy van hobbim ami a munkám is egyben.
   

  - Mennyi ideig tanultad a technikákat?
  - Folyamatosan tanulom, és sosem lesz vége a tanulásnak. Újabb és újabb megoldásokra, technikákra bukkanok, ami egy nagy utazás.
   
  - Melyik munkádnál érezted azt, tényleg sokat adtál annak akinek készült? 
  - Van egy bölcső amit  elvileg bérbe adtam.  Ők még nem tudják, hogy nem kell kifizetniük. Csodálatos érzés, hogy egy új életke növekszik és alszik a munkámban.

   - Mindig elbeszélgetsz a megrendelővel? 
  - Anélkül nem menne. Hacsak egy már kész darabot választ. Tudnom kell milyen ember, milyen a környezet ahová kerül és egyáltalán mi az elképzelése. Nem tudom azt mondani, hogy csak azoknak tudok igazán jót csinálni akik hagyják, hogy az elképzelésükbe  beletegyem az 'őrületemet' és saját magamat. Mert akinek ez nem fér bele, annak én nem tudok semmit sem alkotni. Százezren vannak akik legyártanak csodás bútorokat éppen úgy ahogy a megrendelő elképzeli, az én ügyfeleim viszont  nyitottak az újra, a változásra, tetszenek nekik az eddigi munkáim és tudják, hogy az ő elképzelésükből és az én hozzáadott kreativitásomból valami nagyon személyre szabott fog születni.
  misurda_agi2.jpg
   
  - Volt olyan, amit megcsináltál, aztán nem adtad el, mert annyira megszeretted? 
  - Ez most nagyon aktuális kérdés mert a fehér kanapét, ami a képeken szerepel annyira nem akartam eladni, hogy a tervezett árnak a duplájáért árultuk a fotós partneremmel. Aztán mégis úgy alakult, hogy lett gazdája. És a Százéves, ami kapott hideget meleget, szintén hamarosan elkel pedig azt terveztem, hogy megtartom mert úgy érzem ő egy nagy mérföldkő. Amikor készítek egy darabot mindig próbálom figyelni magam, hogy hogyan csinálom, milyen érzések vannak bennem és nála sikerült először megfigyelnem magamban az áramlást közben.
   
  - Boldog édesanyának érzed magad? 
  Abszolút! Ezt onnan tudom, hogy naponta többször hallom a szeretlek szót. A kamaszkortól függetlenül nagyon erős kötelék van köztünk. Ez köszönhető annak, hogy a gyermekem születése előtt már kommunikáltunk és folyamatos, nem csak testi   kapcsolatban voltunk a születése közben.  Amikor 2,5 éves volt meg akartam halni. Nem volt önbizalmam, önbecsülésem, és bármit csináltam minden rossz volt. Nagyon rossz kapcsolatunk volt az apukájával és emlékszem a pillanatra, amikor döntést kellett hoznom. Vagy kilépek az életből vagy kilépek abból az életből és mínuszról kezdek mindent. Az utóbbit választottam. Hazaköltöztem  falura a kislányommal meg  a ruháinkkal 29 évesen , munka nélkül, pénz nélkül . A szüleim a legjobb fejek a világon és tudom, hogy kicsit ők is belehaltak de mindig bíztattak. Aztán az anyukám mondta, hogy nézzek állást a közeli kórházban ahonnan úgy jöttem el, hogy a lábam többé be nem teszem oda.. Akkor azt mondtam neki, hogy nekem  mostantól csak olyan munkám lesz amit szeretek. Ez az akkori helyzetemben elég merész kijelentés volt. Anya nem nézett rám furcsán csak azt mondta, hogy lehet hogy át kéne ezt gondolnom. Azután jött sok sírás, sok véletlen, sok munka, szerencse, álmodozás, ordibálás, változás, meghasadás, és sok sok szeretet, és olyan mondatok egy néhány éves szájából, hogy: - Semmi baj, anya minden rendben lesz! Jó ideje minden rendben van, és ezt ketten együtt csináltuk végig.  Az apukájával nagyon nagyon-nagyon sok munka után sikerült olyan kapcsolatot kialakítani, hogy számíthatunk egymásra. Onnan indultunk 10 éve, hogy egyetlen szót nem bírtunk váltani egymással üvöltözés nélkül. És azt hiszem ő legalább annyit dolgozott magán mint én magamon. Szóval annyira átgondoltam ezt, hogy én azóta csak azt csinálom amit szeretek. Olyan sokszor alkudtam meg a 7 év alatt a gyerek apjával, hogy nem fér bele több. Én nem tudok mást csinálni. Az a dolgom a világban a Nikivel, hogy megmutassam neki, hogy igaz  amit ő mindig is tudott, hogy ha vannak álmai akkor bármi lehetséges. 

   - A gyereked belelesett már a fortélyokba? 
  - Csak annyira, amennyire egy 12 éves kiskamaszt érdekli a szülei munkája. Ha nem ismerném azt mondanám nem érdekli, de tudom, hogy ő sokkal kreatívabb nálam kicsi kora óta. Most el van foglalva a kamaszságával és annak minden örömével, feszültségével, leválni de mégis maradni akarásával.
   

  - Egy-egy Chameeleon bútor a világon bármely otthonának különleges ékköve lehet.  Mit jelent a név? 

  - A chameeleon design bútorai a kaméleon összes tulajdonságát magában hordozzákA bútorok úgy képesek átalakulni ahogy a kaméleon. A régies stílusú test új ruhát kap, így alkalmazkodva a világ változásaihoz. Igy kap a régies forma egy elegáns, trendi új designt még több generáción át. 

   

   - Miből merítesz inspirációt? 

  Egy cipőből is akár. Mindig nyitott szemmel járok a világban és keresem a szokatlan dolgokat. Valahogy úgy vagyok kódolva, hogy nem tudok átlagos életet élni. Talán ezért is keresem mindig a szokatlan, egyedi megoldásokat. Fontos számomra az elegancia és a tiszta vonalak, azonban ha nincs bennük bármi izgalom, nagyon tudnak untatni.  

   

  - Hogy készülnek a bútoraid? 

  Szeretem a fát. Akár élő, akár megmunkált. A nagypapám kovácsmester volt és szerettem nézni, ahogy dolgozik. Nem volt furcsa számomra, hogy azt láttam simogatja a vasat mielőtt elkezd dolgozni vele. Valahogy természetes volt. Ő mondta nekem, hogy simogatni kell az anyagot mert az csak úgy tudja megsúgni mit szeretne. Attól különlegesek, hogy nem én erőltetem rájuk mit szeretnék velük kezdeni, hanem kisimogatom belőlük amit szeretnének. Próbáltam máshogy, nem ment. védjegyem, amitől különlegesek a bútoraim az az, hogy mind egyedi, sosem lesz 2 teljesen egyforma. Ékszerek, bőrök, festékek, textilbőrök és szőröket kombinálok a fával, megrendelés esetén drágakövekkel is díszítem őket. Mindegyikbe csempészek valami izgalmat. 

  A munkám üzenete a tökéletlenség szépségének megmutatása, a másság elfogadtatása a bútoraimon keresztül. Ahogy a világ a maga tökéletlenségében teljes és semmi nem egyforma, ugyanezt tükrözik amiket megálmodok. Más szemmel láttatni a világot, nem az átlagos mintákat követve kilépni a komfortzónából. Becsempészni egy kis varázslatot minden hétköznapba. Mert ha valaki a nappalijába visz egyet, amikor csak ránéz, beleül, használja akkor eszébe jut, hogy ha kicsit más szemmel nézi a világot csodákat találhat.  A változásban megtartani a régi vonalakat. Ahogy a fák a gyökerükből táplálkozva fejlődnek és változnak. Ahogy a kaméleon változik, az alakját megtartva. 

   

  - Hová képzeled a bútoraidat?

  - Laza, könnyed, elegáns lakásokba álmodom őket olyan emberek közé akiknek fontos a múlt megőrzése ugyan úgy mint a design elemek, és együtt tudnak változni a világgal. Aki szeretné  a hétköznapokat mindig kicsit másként megélni.  Ahol a szeretet nem csak egy szó. 2017-re is az a tervem,  hogy minél több olyan darab jöjjön ki a kezeim közül, ahol a fa és a drágakő is találkozik. Csodálatos ez a páros, különleges energiával tölti fel a lakást!

   

  -Milyen terveid vannak 2017-re?

   Chameeleon design bútorai a nyitott műhelyemben készülnek ahol időnként workshopokat tartok a bútorfestés titkairól olyan nőknek, akik szeretnék az otthonukban  saját kezükkel felújítani, átalakítani a bútoraikat. Fontos számomra a környezettudatosság és szeretem ebben támogatni őket.  Szeretném a stúdiót tovább népszerűsíteni, hogy minél kevesebb bútor kerüljön az utcára, hanem maradjon még kicsit az utókornak. Másrészt a bútorfestés egy olyan meditáció, amivel flow élményt lehet elérni, rendkívül stresszkezelő és tökéletes kikapcsolódás.  

  Szeretném ha a bútoraim minél több otthonba eljutnának  és van egy születőben lévő országos projekt amihez az a megtiszteltetés ért, hogy alapító tagja lehetek, de erről majd később.. 

   

  - Ági, mondtam már, hogy van egy bútorom, amit megcsinálhatnál?

   

  A Chameeleon design következő workshopja február 25-én lesz, ahol mindenki saját maga készít el egy szekrénykék és tanulja meg ennek a technikáját Ágitól. Sőt, haza is viheti a saját új bútorát! Izgalmas technikákat tanulhatunk. Akit érdekel, ITT találjátok a weboldalt, jelentkezni pedig itt tudtok: agnes.misurda@gmail.com 

   

   

   

  bride-reunited-missing-antique-dress-5-1.jpg

   

  Minden családnak van egy története. Tesséknél például létezik egy esküvői ruha, amiben a família hölgy tagjai "szokták" kimondani a boldogító igent. Tess igenje is ebben hangzott el. Be is adta utána a tisztítóba. Csak az 1870-ből származó gyönyörűséget a tisztító elvesztette. Tess nyilván nem kicsit akadt ki ezen és felháborodását az internet népével is megosztotta. Szerencsére annyian megosztották segélykérő postját, hogy valaki nem átallotta újra megnézni a szóban forgó mosodás cégénél újra átnézni a dolgokat, pedig előtte azt állították, nem tudják, hol lehet. És leesve valahol meglett a csodás ruha. Minden jó, ha a vége jó. Tess jövendőbeli lánya is ebben esküdhet majd örök hűséget a párjának... ha szeretne, persze.

   

  ruhaelveszettévesesküvőimosoda150tess

  Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

  blog.hu