Nesze!szer

Reggeli Nesze

beautyka 2016/08/28 20:41 komment

 

mmvalasztas.jpg

 

Vannak az életben dilemmák. Rágod jobbról, rágod balról, őrlődsz, mérlegelsz. Aztán egyszer csak kiderül, egyáltalán nem kellett volna ennyire agyalni az egészen. Az élet valahogy megoldotta helyetted... és ez nagyon rendes tőle!

 

 

home0.jpg

 

Vannak emberek, akik nem leépítenek, hanem építenek másokat, jót tesznek velük. A koldus és királyfi project kitalálója hajléktalanoknak segít, hogy átélhessék azt, ami a legnagyobb álmuk. Ki ez, ki az szeretett volna lenni a fotózás során. Egy közös mind van vagy volt bennük, nagyon tragikus sorsú emberek ők. Akadt köztük olyan is, aki két nap alatt veszítette el az édesanyját, a munkáját és az otthonát. Tammynak pedig, akit a fenti képen láttok, az a legnagyobb fájdalma, hogy a nagyanyja és az első férje elvették tőle a gyermekét. De  néhány órára valaki más bőrébe bújhattak, így kicsit elterelve a figyelmet a nehéz helyzetről...

ITT tudhatsz meg még többet a projectről

 

 

 

 

hailey-clauson-si-summer-swim-2016-cover-photoshoot01.jpg

 

Igen, ez a nyár utolsó hétvégéje. Lehet, hogy el is mondjuk majd még többször: vegyétek ki, ami benne van! Talán ezért is akadt meg a szemünk ezen az anyagon. A Sports Illustrated’s Summer of Swim Issue fürdőruhás anyagán. Hailey Clauson szerepelt már a címlapon is idén és ez most Ben Wattson anyaga. New Yorkban, Coney Islanden készültek a képek és imádjuk a színeit. Na jó, Hailey alakját is...

 

Reggeli Nesze

beautyka 2016/08/25 20:37 komment

 

anja-rubik-bergdorf-goodman-fall-2016-catalog02.jpg

 

Annyira sajnálom, hogy vannak nők, férfiak, fiúk és lányok, akik (...) másokat vizslatnak, hasonlítgatják magukat hozzájuk, és úgy érzik, állandó megmérettetésen vesznek részt, ahol csak a külső jegyek számítanak. Ezek az emberek bármilyen testben is élnek, garantáltan elégedetlenek.

Pásztory Dóra

 

irina-shayk-nude-gq-italy-september-2016-cover-photos01.jpg

 

Mario Sorrenti képein mutatja meg Irina Shayk formás testét a közönségnek. De gyönyörűen tálalva. Formákkal, nem túl takargatva, de nem is közönségesen mutogatva. Persze, interjú is van hozzá, de kötve hisszük, hogy azt annyira részletesen elolvasná bárki a képek mellett.

 

Reggeli Nesze

beautyka 2016/08/24 20:32 komment

 

 

gyulolkodos.jpg

 

Biztosan  te is találkoztál már irigy, gyűlölködő, rád féltékeny emberekkel, akiknek az indulatait nem tudtad hová tenni, nem tudtad kezelni. Most egy más megközelítésből szeretném ha figyelnél ezekre az emberekre, mint azt eddig tetted. Nagyon sok ember a mai világban tele van indulattal, haraggal, gyűlölettel, irigységgel stb. és akire irányul ez a fajta viselkedésük nem mindig tudja megfelelően kezelni, mert csak a felszínt nézzük és azt hogy ez az ember most miért ilyen velem miért ilyen mérges,miért ilyen indulatos. Sajnáljuk magunkat, megsértődünk és ”előlép” a szegény én szerepe, ahelyett hogy a másikra figyelnénk. Ha találkozol ilyen emberrel a környezetedben, ne csak a felszínt vizsgáld, hanem nézz mélyen a helyzet mögé, nézd meg, hogy az indulatai, a haragja, a gyűlölete vajon valóban feléd irányul ? Valóban neked szól ? Nem. Nem neked szól, hanem Saját magának ! Saját magát gyűlöli, saját magával haragos és indulatos. Egyszerűbben szólva nem szereti magát. Mivel nem szereti magát,téged sem fog tudni szeretni,és ha te szereted vagy szeretnéd,mindent elfog követni annak érdekében,hogy ne szeresd,mert az egoját felháborítja,hogy te szereted. Mintha azt mondaná,ne szeress, engem nem lehet szeretni ! Mindent megtesz érte - bár nem tudatosan - hogy ne szeresd őt. Nézd csak meg, mennyire elesett, mennyire jajveszékel a kis lélek benne, hogy engem is szeressen már valaki végre ! Gondolj rájuk úgy , mint egy kisgyermekre, aki semmi másra nem vágyik csak, hogy belekucorogjon Anyukája ölébe , aki végre átöleli őt.

Spirituális üzenetet blog (ITT)

 

pivione.jpg

 

A peónia (bazsarózsa) régóta imádatunk tárgya, főleg, mióta könnyebben szerethetjük, mindenféle finomságba belecsempészve a L'occitane által. Nagy már a família és újabb kedvenc érkezett, ami nem olcsó, de annyira adja a kényeztetést, hogy egyszerűen nem fogod nem megengedni magadnak. Nagyon gyengéd hab, finom illattal. Annyira lággyá teszi a bőrt, miután gondosan megtisztította, hogy sminket se nagyon akarsz majd magadra tenni. Ragyogóvá válik az arc, konkrétan két nap után már látni fogod. Nekünk még jól jött, hogy összehúzza a pórusokat és megszünteti a felesleges faggyú termelést. Az a legjobb, ha végigmasszírozod vele az arcodat, utána szeded le. Mi már reggel és este ezzel indítunk és zárunk.

 

L'occitane Pivione  bőrtökéletesítő arctisztító hab 150 ml 6 090 Ft

 

 

loccitane-pivoine-pure-reinigungsschaum.jpg

Te miben hiszel?

beautyka 2016/08/21 20:20 komment

 

twins_1.jpg

 

Egy várandós hölgy méhében két kis magzat beszélget

"- Te hiszel a születés utáni életben? - kérdezi az egyik.
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Szerintem az itteni életünk arra való, hogy felkészüljünk a születés utáni életre, hogy elég erõsekké váljunk ahhoz, ami vár bennünket - válaszolja a másik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szánkkal fogunk enni.
- Hát ez ostobaság! - vág vissza a másik. Megyünk a lábunkkal és eszünk a szánkkal?! Ez nevetséges! Hiszen itt van a köldökzsinór, ami biztosítja a táplálékot... de mondok még valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert ez a köldökzsinór már most is túlságosan rövid!
- De, de... valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát még soha senki sem tért vissza a születés után! A születéssel az élet egyszerûen véget ér! Különben is, az élet nem más, mint egy nagy sötét tortúra!
- Én nem tudom pontosan milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre megláthatjuk az édesanyánkat, és õ nagyon vigyáz majd ránk! - válaszolja reményteljesen.
- Az Anyát? Te hiszel az Anyában? Hol van?
- Hát... mindenütt, körülöttünk! Itt van mindenhol, mi benne vagyunk, és neki köszönhetõen létezünk! Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Én ezt nem hiszem. Én soha, semmiféle anyát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is!
-Néha - mondja elmerengve a másik - amikor csendben vagyunk, hallhatod, ahogy énekel nekünk, vagy érezheted, amikor megsimogatja világunkat! Tudod, én tényleg azt hiszem - teszi hozzá -, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!"

 

105-year-old-grandmother-birthday-wish-fireman-ivena-smailes-1.jpg

 

 

Lehetne ez egy hihetetlenül megható történet. A néniről, aki 105. születésnapjára valami végtelenül szívhez szólót kért. És megkapta.

Ám Ivy néni az évek múlásával sem vesztette el a humorát. Tetovált tűzoltót kért a születésnapjára. Ez volt az idei bakancslistájának része és bejött neki. És pontosan úgy, ahogy kérte... a pasi bemászott a harmadik emeleti ablakon kezében a születésnapi tortával. Ivy néni, imádunk!

 

 

105-year-old-grandmother-birthday-wish-fireman-ivena-smailes-4.gif

 

105-year-old-grandmother-birthday-wish-fireman-ivena-smailes-2.jpg

 

 

 

 

miss-dior-00-620x394.jpg

 

 

Nem váratlan a fordulat, miszerint Natali Portman lett a Dior új illatának is az arca. Francois Demachy kreálta és nyilván a virágos motívumok az erősek a Miss Dior Absolultely Bloomingban. Nagy kedvencünk, a bazsarózsa az uralkodó, nagyon várjuk már, hogy megillatolhassuk a kompozíciót. Jönnek a videók is, amelyek már ellepték a világhálót. Natalie még mindig és már megint szépséges...

 

 

 

 

 

Reggeli Nesze

beautyka 2016/08/20 18:38 komment

 

 


laetitia-casta-vogue-mexico-august-2016-editorial04.jpg

 

A szerelem önző dolog, arról szól, hogy meg akarunk ismerni valaki mást, és rajta keresztül meg akarjuk ismerni önmagunk és a világot. A szerelem bolondság, gyönyörű, vad és őrült állapot, egyszerre függeni kezdünk valaki mástól, semmit sem akarunk többé csak őt, a nagy Ő-t, azt, akibe beleszerettünk, akinek egyszerre szépnek halljuk a hangját, szépnek látjuk a szemét, a haját, az alakját, mindenét. Őt akarjuk, semmi mást nem akarunk. Nem vagyunk többé a magunk urai, elkapott egy ismeretlen, és legyőzhetetlen erő, magával ránt elkerülhetetlenül, olyan, mint a gravitáció.

Dragomán György

 

Vidám vasárnap

beautyka 2016/08/20 18:38 komment

 

almas.jpg

 

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak
erőt kérek a hétköznapokhoz.
Taníts meg a kis lépések művészetére!

Tégy leleményessé és ötletessé, hogy a napok sokféleségében és
forgatagában idejében rögzítsem a számomra fontos felismeréseket és
tapasztalatokat!
Segíts engem a helyes időbeosztásban!

Ajándékozz biztos érzéket a dolgok fontossági sorrendjében, elsőrangú
vagy csak másodrangú fontosságának megítéléséhez!
Erőt kérek a fegyelmezettséghez és mértéktartáshoz, hogy ne csak
átfussak az életen, de értelmesen osszam be napjaimat, észleljem
a váratlan örömöket és magaslatokat!

Őrizz meg attól a naiv hittől, hogy az életben mindennek simán kell mennie!
Ajándékozz meg azzal a józan felismeréssel, hogy a nehézségek,
kudarcok, sikertelenségek, visszaesések az élet magától adódó
ráadásai, amelyek révén növekedünk és érlelődünk!

Küldd el hozzám a kellő pillanatban azt, akinek van elegendő bátorsága és szeretete az igazság kimondásához!
Az igazságot az ember nem magának mondja meg, azt mások
mondják meg nekünk.

Tudom, hogy sok probléma éppen úgy oldódik meg, hogy nem teszünk semmit.
Kérlek, segíts, hogy tudjak várni!
Te tudod, hogy milyen nagy szükségünk van a bátorságra.

Add, hogy az élet legszebb, legnehezebb, legkockázatosabb
és legtörékenyebb ajándékára méltók lehessünk!

Ajándékozz elegendő fantáziát ahhoz, hogy a kellő pillanatban és
a megfelelő helyen – szavakkal vagy szavak nélkül – egy kis jóságot
közvetíthessek!

Őrizz meg az élet elszalasztásának félelmétől!
Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van!
Taníts meg a kis lépések művészetére!

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu