Nesze!szer

Reggeli Nesze

beautyka 2016/10/27 20:33 komment

 

beaded-dresses-fashion-shoot-04.jpg

 

Mindenkinek dolga van az életedben. Neked pedig a mások életében. Tanuló és egyben tanító is vagy. Megtanítasz és megtanulsz dolgokat. Neked csak be kell járni az utadat. Az úton pedig mindenféle ember az utadba akad majd, de ne ijedj meg egyiktől sem, hisz, hogy megtalált téged, annak oka van. Nem mindenki lesz jó veled, sőt sok emberben látod majd az ellenségedet. De tudd, hogy ő nem az! Csak amit még nem tudsz, azt megtanítja neked, hogy az utadba került akadályokat könnyebben vedd. Ő megtanítja, te megtanulod és továbbáll, s fordítva: te megtanítod, ő megtanulja és továbbállsz. Csupán átutazók vagyunk egymás életében. Az állomásokon pedig hol több időt töltünk, hol kevesebbet maradunk, hol pedig ott ragadunk. Bárhogy is van, fogadj be mindenkit az életedbe, mert nem tudhatod, hogy kinek mi a dolga benne...

Lippai Marianna

Reggeli Nesze

beautyka 2016/10/26 20:23 komment

 

claudias_nesze.jpg

 

 

A magabiztosság nem függ pozíciótól, ismertségtől, anyagiaktól, arra születni kell. Szerintem ezt nem is lehet nagyon tanulni. Nekünk, nőknek - valószínűleg ez genetikailag kódolt dolog - muszáj reálisan felmérni magunkat. A férfiak között ritkább ez a fajta elfogadó, józan magabiztosság. 

Liptai Claudia

 

k10.jpg

 

k11.jpg

 

k1_1.jpg

  

Nincs mese, nemcsak a ruhákban, a sminkben, hanem ugye a körmök terén is új szezonba léptünk. Ilyenkor nem neon színeket kérünk a szalonban, hanem kicsit mást. Összegyűjtöttünk nektek néhány inspirációt , ami most ősszel megy. Divat a burgundi,a bordó -a szürke, a nude, az átmenetes francia és fekete köröm. Menő az unikornis por (színjátszósan csillogós),a króm vagy tükör hatasú, illetve  a fényes és matt hatására épülő kombó, na meg a körömnyomda, amikor általában egy körömre kerül valami minta. És örök szerelem persze a burberry kockás, akár szürke alappal is.

A sellőpor nagy sláger ám, igaz, uszonyok nem járnak hozzá, csak izgalmas körömfelszín!

Ps: Köszönjük a Secratnails szalon segítségét, egyébként kérésre bármelyiket körmöt elkészítik neked  ITT .

 

 

budapestősztrendkörömszalon2016secretnails

 

christian-louboutin-woman-top-fall-2016-shoes01.jpg

 

 

Az van, hogy Jimmy Choo most nem tűsarkakban utazik, hanem férfiasabb cipőkben. Olyan topánokat hozott ki, amiket apu hord(ott) tulajdonképpen. Mondjuk, meglehetősen jól néznek ki ezek a darabok, szívünkhöz szól ez a kapszula kollekció és a provokatívabb kampány is. Lépnél ezekben? 

 

Vidám vasárnap

beautyka 2016/10/22 19:57 komment

 

 

stones.jpg

 

 

Egy filozófia professzor az előadását úgy kezdte, hogy fogott egy konzerv-üveget és feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel. Rákérdezett, hogy ugye tele van az üveg.
Igen - volt a válasz.
Ezután elővett egy dobozt, tele apró kaviccsal, és elkezdte beleszórni a kavicsokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van. A professzor ezután elővett egy dobozt homokkal és azt kezdte betölteni az üvegbe. Természetesen a homok minden kis rést kitöltött.
És most - mondta a professzor - vegyék észre, hogy ez az önök élete.
A kövek a fontos dolgok - a családod, a partnered, az egészséged, stb. . . - ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok a dolgok, amik még számítanak, mint a munkád, a házad, az autód. A homok, az összes többi. Az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak számodra. Fordíts figyelmet azokra a dolgokra, amelyek alapvetőek a boldogságod érdekében. Mindig lesz időd dolgozni, takarítani, vendégeket hívni, rendet rakni. Először a kövekre figyelj - azokra, amik igazán számítanak.
. . . A többi csak homok. .

A te hóembered hol van?

beautyka 2016/10/22 18:37 komment

 

 

lily-and-the-snowman-5.jpg

 

Annyira, de annyira nagy baromságokkal tudjuk néha tölteni az időnket. Felesleges köröket futva, eludvariaskodva az időt, teret és egyáltalán. Valamiért előjött újra ez a nem olyan friss reklám és hihetetlenül elgondolkodtató főleg ma, az idei utolsó Tízmilliószoros napon. Koncentráljuk arra, amire és akire, ami és aki fontos. Éljünk szívvel, mert máshogy lehet, de nem érdemes!

 

Te mit nasizol?

beautyka 2016/10/22 08:44 komment

 

nassi1.jpg

 

Aki azt mondja, ő nem szokott nassolni, az... na jó, nem mondunk semmit. Szóval. Mindenki jól tudja, hogy a stresszt igen jól lehet csillapítani a nasizással. Egy kis ez, egy kis az és már vidámabb is a világ. Főleg, ha esetleg van egy fura kolléga, netán tonnányi tanulnivaló. Anyukaként azt is megtanulja az ember, olyan nincs, hogy nincs valami a táskában. És ugye, senki nem szereti, amikor a gyerkőcöt negyed tizenegykor este is még a plafonról próbálod levakarni, mert annyi cukrot evett a kis túró rudikkal, macikákkal és egyebekkel. Nálunk most új sláger született, a spenótos rizs golyócska. A köles mellett ez jött be újnak. Egészen konkrétan 2 napja ezt vittem ki a játszótérre és hirtelen egy kisebb csődület támadt mellettem, amikor kóstolni kezdték a kicsik. Misike, Csabika, Adélka és többi kis barát is mind ezt falta. Ajánljuk ezt a Biopont újdonságot mindenkinek, aki figyel és ügyel a saját nassolására és az esetleges családi miniékre is. Nálunk jól teljesítettek a zöld golyók!

 

organic_rise_balls.jpg

Antidepresszáns szombatra

beautyka 2016/10/21 20:58 komment

 

 

szombati_kave.jpg

 

Honnan tudod, hogy jó úton jársz? Onnan, ha elindultál, az élet számos akadályt gördít majd eléd. Viszont te nem ijedsz meg, nem csüggedsz, mert belülről azt érzed: erre vezet a te célod, erre kell menned. Átugrod simán az akadályokat.

Sokan keresik azt, kicsodák ők, mi a dolguk az életben. Amikor te rájössz, mindennél erősebben érezni fogod! 

életkávéőszidézetreggelakadályavarteremtő-nap

 

 

funny-1970s-mens-fashion-1-58088315e0937_700.jpg

 

funny-1970s-mens-fashion-11-580883309beb5_700.jpg

 

funny-1970s-mens-fashion-13-58088334d20bf_700.jpg

 

Ciki, amikor előveszed a gyerekkori képet és apukád kötött mellényben mosolyog a karácsonyfa alatt? Á, nem is! Nézd meg ezeket a képeket, amelyeket most valahogy újra előkerített a boredpanda. Rendelős katalógusok és divatos magazinok képei ezek, a hetvenes évek férfi módijáról. Vigyázat, a galériában még durvább képeket mutatunk.... Bocsi, péntek van!

 

 

 

hana-jirickova-sean-opry-paco-rabanne-lady-million-prive-620x775.jpg

 

A 1 Million diadala vitathatatlan. Évekkel ezelőtt úgy berobbant, hogy hű és há. Azóta sem feledtük magát az alapművet, köszönjük is a Paco Rabannénak. Kedveljük a karakteres, határozott vonalait. És most, újabb családtag érkezik, érkeznek hisz apunak is lesz, de mi csak a női verzióra koncentrálunk csak, mert eléggé fejbe kólintott bennünket. A Privé ugyanis egy elég vagány verzió lett, semmi finomkodás, viszont sok-sok nőiesség. A báj és a kellem nem ennek a kreációnak a sajátja, egyszerűen ez egy olyan fegyver, amit úgy használsz majd, hogy el is felejted, milyen hatást tudsz egy csendes péntek délután is gyakorolni az emberekre.

"A narancsvirág és izzó fás jegyek adják a Lady Million Eau de Parfum vonzerejét, amellyel a nő partnerét egy már-már veszélyes romantikus kalandra csábítja. Az izgalom tovább fokozódik, Lady Million Privé egy újabb, hipnotikus és intenzív, érzéki és keleties hangulatú kalandra hívja párját. A nyári hangulatot idéző napraforgó, a fűszeres és krémes vanília, valamint a zamatos málna csodálatos triója teszi teljessé a varázslatot. Az alapjegyek közül a lágy és csábító kakaóbab érezhető először, majd a méz és az érzéki patchouli varázsol el. Ellenállhatatlan, addiktív illat; a testet elönti a forróság, mintha érzéki forró szél simogatná. Meghívás a vágyak birodalmába, egy illat, amely elrepít a valóságból." - mondja a közlemény.

Őszintén szólva ez az új illat konkrétan pofátlan. Pofátlanul játszik az összetevőkkel, mert a málna és a méz például nem annyira szokott barát lenni. De közben ott a kakaó is, ami mégis valahogy indokolttá teszi az egészet. Anne Flipo odatette magát rendesen. Nekünk ez az ősz egyik legnagyobb felfedezése. Azoknak ajánljuk, akik pestiesen szólva meg merik mondani a frankót, mert van hozzá stílusuk és merészségük is! Na ők fújják magukra ezt a milliót! 

Paco Rabanne 1 Million Privé Edp 100 ml - 27 700 Ft, 30 ml - 17 300 Ft

 

lady_prive.jpg

 

kaia-gerber-interview-magazine-2016-editorial01.jpg

 

Kaia Gerber karrierje még szinte el sem kezdődött és már az egekig szárnyal. Cindy Crawford 15 esztendős lánya most az Interview magazinban pózol és egy jó kis csavarral a 90-es évek stílusát hozó stylingba van bújtatva. Dominick Sheldon volt a fotós. Ti mit csináltatok 15 évesen? 

 

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu