Nesze!szer

Trendes kabátot vegyetek aztán fel a télen!

2016. november 30.

 

 

unnamed_4.jpg

 

 

 

Nincs mese, megérkezett a hideg és ilyenkor az ember már nem rohangálhat csak a fekete bőrdzsekijében. A kabát vásárlása pedig nem is olyan könnyű feladat, lássuk be. Most ismertetünk veletek néhány trendet, amelyek igen erősek ezen a télen. És tuti lelőhelyeket is, ahol ezt online beszerezheted! Úgyhogy bankkártyákat a kézbe, indulhat a shoppingolás!

 unnamed_5.jpg

 

1.Irha kabát

Ez nem egy újkeletű dolog, ebbe azért már burkolózunk egy jó ideje. Ám most nagyon erősen megjelent New York kifutóin, például a Coachnál is. A Nordstrom oldalán sokféle variációt találsz, nem egy telet fogsz kihúzni bennük, mert nagyon minőségiek. Katt IDE!

 unnamed_6.jpg

 

  1. Tavaszi vonalak

Nem csalás, nem ámítás, igen erős trend idén a vidám színek viselete. Ez azért az ember lelkének is jót tesz a randa időben. Tehát jöhet a rózsaszín, a kék, a sárga is ebben az évben. Ez a pink kabát a Topshopnál most óriás szerelmünk, ITT rendelhetitek meg! 

 

 unnamed_10.jpg

 

  1. Minimalizmus egy kis érdekességgel

Victoria Beckham mutatja az irányt a szezonban. A fazon a minimalista, de úgy, hogy közben valami kis játékot azért csempésszünk bele. Kis virág, rojt, vagy esetleg még egy szín a kabátkán. Imádnivaló. Ez a kis katonai jelleggel, de közben képregényes hatással ellátott szövetkabát a favoriutunk a Zaránál, kukk IDE

 

unnamed_11.jpg 

 

  1. Merj nagyot álmodni!

Igen, igen, jól sejtitek! Az oversize kabátok tündöklésének nincs még vége, sőt! Viszont nemcsak szürke, fekete és teve színben szerezhetőek be... sőt! Ez a rózsaszín egy csoda, nézd meg az árát, az se rossz. Katt IDE!

 

unnamed_12.jpg 

 

  1. Téliesített bomber

Rend, fegyelem, sport! Valami ilyesmi a bomber dzseki irányvonala, ami nagyon, de nagyon megy a téli napokban. Mindenkit emlékeztetnék azért arra, hogy a dereka ne lógjon ki, tessék a csípőnadrágot ilyenkor elfeledni. Ehhez mit szóltok ITT, vagy nézzétek meg a zöldet is!

 

 unnamed_13.jpg

  1. Műszőrme

Nem szőrözünk, jobb, ha tudjátok, hogy a műszőrme nemcsak mutatós, de praktikus is. Miért? Mert meleg, ráadásul, mindenféle színben, mintával beszerezhető és nem kell a fekete gúnyát nézni a télen. Ez igazán menő, kicsit katonai, de inkább nőies, ITT láthatjátok!

 

Zárásként pedig elmondjuk, ami soha nem megy ki a divatból és minden évben aktuális, az a szép, szövetkabát.  Nyilván az egyenes szabásúak mennek leginkább és a szürkék, de akár a kockás, akár a piros is csodálatos és trendi tud lenni. Plusz, ebben az évben is maradt a teve árnyalat, mindenféle variációban. Öltözzünk fel trendesen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1811962955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása