Nesze!szer

Koraszülöttek napja: pont idejében jöttek

2018. november 17.

 

 

korababa.jpg

 

Ma ünnepeljük a "korababák" napját. Pici hősökét, akik akár egy kiló alatt jöttek világra. Kis csöppségekét, akik nagy-nagy riadalmat hoztak a szüleik életébe, az óriás boldogság mellett. Kicsikét, akik csövek, sípoló gépek mellett élték az első napjaikat. De miért jött hamarabb? Kérdezi magától sok anyuka, apuka, aki hibásnak érzi magát ebben. 

Ezoterikus tanok szerint minden gyerek pont akkor születik, amikor ideje van. Vagyis akkor, amikor az életfeladatához, tapasztalásához a legjobb az időpont. Se előbb, se később. Egy korababa mindig tanít. A szülőket, a környezetet, az orvosokat és önmagát is. Hisz sok-sok piciből lesz a legnagyobb küzdő. Tiszteljük hát őket és köszönjük meg a tanításaikat. Ne csak november 17-én!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9714377979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása