Nesze!szer

A fitnesz blogger, aki felvállalta a narancsbőrét

2018. június 03.

 

 

tesia1.jpg

 

A tökéletesség ideáljának korát éljük. Anyukák érzik rosszul magukat, mert szülés után néhány héttel nem ugyanolyan feszes a testük, mint az instán követett ikonjaiknak. Túlsúllyal küzdők érzik magukat tökéletlennek. Tesia Kline 22 kilót fogyott, miután kapott a súlya miatt egy csúnya beszólást. Utána eszeveszett sportolásba és diátába kezdett. Meg is lett az eredménye, fitnesz modell lett belőle. Viszont rendesen elszaladt vele a ló. Aztán ebből is elege lett, mert az életéből az élet maradt ki leginkább. Ma is sportol, de nem sanyargatja magát. Sőt, ma már a narancsbőrét is megmutatja. Végre valaki, aki tökéletlenül tökéletes! 

ITT követheted Tesiát, igazán bátran vállalja a testét! 

 

 

tesia2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1614020426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármiértis 2018.06.04. 14:39:17

Végül a lényeg, hogy fent legyen az instán. Majdnem sikerült megoldani minőségi élet dolgot. Anyukák, akik "követik ikonjaik"... Nem a tökéletesség ideáljainak korát éljük, hanem mikor megoszt mindenki minden sz**t, aztán abból lesz uttörő, aki mást posztol. Ekkora zajban meg jóhogy nehéz egészséges önképet fejleszteni. Akkor mi lenne a megoldás?!

Bellagio 2018.06.04. 14:39:19

Na ismet egy onigazolo poszt lusta noknek.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2018.06.04. 15:49:29

Nekem sokkal jobban tetszik így, mint csontszárazra zsírtalanítva. Vonzóbb, kívánatosabb...

Beer Monster 2018.06.06. 09:55:17

Nekem sem feszes a testem, mégse mutogatom.

A történet akkor az az eset, amikor nem lehet tudni, hogy melyik az előtte és az utána fotó. Az asszony végletesen szélsőséges csapongó személyiség, talán border line.

Biztos ezer embernek van "narancsbőre", de csak ő akarja "megmutatni".
süti beállítások módosítása