Nesze!szer

Cara Delevingne és a TAG Heuer vad találkozása

2018. május 21.

 

 

cara_diapo.jpg

 

newdiapo_cara_2.jpg

 

A TAG Heuer órák mindig a minőséget és a luxust képviselték. Egy ilyen órát viselni rang, elismerés és maga a stílus. Ezért is választották a legmenőbb modellt, Cara Delevingnét a márka nagykövetének. Már maga az is maga a "magas színvonal", amilyen fotózás kísérte a kampányt. Nem egy műterembe vitték Carát, hogy szépen mosolyogjon egy TAG női karórával a kezén, hanem egy igazi oroszlánnal készültek a képek. És nem, nem úgy, hogy egy plüss állatot varázsoltak mögé. Az erőt, a hatalmat és a hűséget akarták kifejezni ezáltal. Kevin Richardson, az oroszlánokkal suttogónak nevezett férfi segédkezett a veszélyes műveletben.

 

medium_1.jpg

 

Nézzétek meg a filmet, Cara csodálatosan bátor volt és igazán lehengerlő képek születtek. Az órákat pedig ITT tekinthetitek meg. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4313984432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása