Nesze!szer

Elgázolták, de a tusvonala meg sem mozdult!

2018. április 26.

 

 

balesetes_csaj.jpg

 

Shelby Pagan, amerikai hölgy szeret sminkelni, ez tény. De nem gondolta volna, hogy a szemhéjtusa is híres lesz egy napon. Shelby ugyanis autókázott, amikor a kocsijából kifogyott a benzin. Félre is állt szépen, hogy segítséget hívjon. Ám ekkor történt a baj, mert egy autó elütötte őt. Shelby kórházba került és onnan postolt egy képet magáról, elmesélve az esetet.

A kommentelők között volt, aki azonban arra figyelt fel, hogy az elszenvedett sérülés ellenére is milyen szépen maradt ott a szemhéjtus a 25 éves lány szemén. Ezután Shelby a márka oldalára is írt egy visszajelzést, hogy ez a tus tényleg megbízható és nem mozdul el, amint ezt a mellékelt ábra is mutatja. Fura egy ajánlás, de azóta már másik "balesetes" hölgyről is kiderült, nála is igen tartósnak bizonyult a Kate Von D Tattooo Linerje.

Egy dörzsölt marketinges sem álmodhatott volna jobb ajánlást a terméknek. De azért ez durva, nem?!

 

 

 

kat-von-d-tattoo-eyeliner-review-after-car-accident-shelby-pagan-boston-5ae179aaedaa2_700.jpg

 

kat-von-d-tattoo-eyeliner-review-after-car-accident-shelby-pagan-boston-14-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5113871686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Powerslave 2018.04.27. 20:25:24

És akkor este aszfaltmaróval szedik le magukról? :o
süti beállítások módosítása