Nesze!szer

A 3. babát már haza is vitte Kate Middleton!

Dianára emlékezett a ruhájával (megint)

2018. április 23.

 

 

3gyereknyit.jpg

 

3gyerekkezd.jpg

 

3gyerekkezd2.jpg

 

Íme, a világ legfontosabb néhány órás csecsemője, aki ma 11 óra 01 perckor látta meg a világot Londonban. György és Sarolta hercegnő öccsének nevét nem tudjuk, azt viszont igen, hogy ő is előkelő helyet foglal el az öröklési sorban. Az anyuka, Kate Middleton most sem tűnt túl elcsigázottnak, persze, azért sminkes is járt nála a kórházban. De így is le a kalappal előtte, hogy délelőtt szült, délután hatkor pedig már saját lábán távozott is. A világsajtó már meg is írta, Jenny Packham ruhát viselt a boldog kismama, amikor kilépett a kórház kapuján. Mutatjuk Diana korábbi, Harry hazavitelekor látott viseletét, nyilván erre hajazott Natasha Archer stylist a választáskor. 

diana_pirosban.jpg

 

A név bejelentését holnapra várjuk, addig is mutatunk néhány képet a boldog testvérekről és a várakozó tömegről. Sok boldogságot az angol királyi családnak, főleg, hogy a dédnagymami most ünnepelte 92. születésnapját! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1613858052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása