Nesze!szer

Inglot: új sminkmárka Magyarországon!

2018. április 11.

 

 

inglot1.jpg

 

Nincs kevés sminkmárka Magyarországon, azt azért lássuk be. És mi mindig, minden újdonságra kíváncsiak vagyunk, azt is tudjuk azért. Így természetes, hogy az Arénában járva meglestük az Inglot első üzletét. Ez a brand nem kicsi, sőt, több mint 700 helyen vásárolhatóak meg a világon a pirosítóik, szempillaspiráljaik.

inglot_ruzs.jpg

 

Egyébként 30 éve, egy fiatal vegyész, Wojtek Inglot alapította a márkát. A célja az volt, hogy prémium minőségű kozmetikai termékeket elérhető áron állítson elő, de megbízható alapanyagokból. Freedeom Systemmel dolgoznak, hatalmas színválasztékuk van és jól variálható minden. Ami nekünk nagyon tetszett: hihetetlen gyönyörű pigmentjeik vannak, az alapozók is igen szépek, a korrektorok jól fednek a highlighterek pedig kihagyhatatlanok. Az árak kb a MAC alatt vannak picivel, de nem az Essence kategóriában mozognak. Aki csillogásra és jó minőségű sminkekre vágyik, vagy tavaszra szeretne új púdert magának, az mindenképpen kukkantson be az Arénába az Inglot-ba. Glamour-napoznak ők is....

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr613825692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása