Nesze!szer

Flamingó a hátizsákon

2018. április 10.

 

 

lilla1.jpeg

 

Olykor az ember rémesen unja már a mondatait. De tényleg. Viszont azért leírom. Alapproblémákkal küzdök. A télikabát, a meleg csizma és a hátizsák kérdés többször sújtott le rám. Mert cuki a clutch, de az kiröhögi a kisgyerekes anyukákat. Mert én állandó pakolási-logisztikai dolgokkal harcolok, hogy minden nálam van-e, amit egy táskába is be kell gyömöszölnöm valahogy. Így folyton-folyvást megfelelő hátitatyikat vadászom.

És én most beleszerettem a Lilla Sellei Bags idei kollekciójába. Tropical nevet viseli az egész, bambuszosak, falmingósak, virágosak a darabok. Kampányképek is készültek, ezeken láthatod, hogy mennyire jól variálhatóak a táskák. A fotózás a Vácrátóti Botanikus Kertben volt. Mutatunk néhány képet és már nézzük is az árakat a webshopban ITT. Ja, Lillának tuti hasitasijai is vannak, ami azért szuper, mert rögtön elő tudod venni belőle a szükséges papírzsebkendőt, aprópénzt és egyebeket... és még cool is!

 

 

Stáb:
Hámori Zsófi - fotó
Engel Nóra - stylist
Sipos-Lenkey Annamária - smink
Mészáros Emese - modell

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2713822618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása