Nesze!szer

3 új és nagyon jó hidratáló neked!

2018. március 11.

 

 

hidratalok.jpg

 

A bőr általában a tél után elég szomjas. Tisztelet annak, aki a kellő mennyiségű vizet fogyasztott az időszakban, párologtatott otthon a fűtés mellett és jelesre végzett a bőrvédelmi oktatáson. Mi igyekeztünk,  persze magunkhoz képest, de kell a hidratálás az arcunknak nagyon. Főleg, hogy végre itt a taaavaassz!  3 újdonságot mutatnánk be nektek, amit mostanában próbáltunk. 

Ismeritek a Narüko márkát? Nem? Pedig okos dolog lenne, Ázsiából jön, ami hát azért elég jó garancia lehet. Ez a hidratálójuk szerelem első szaglásra. Olyan csodálatos rózsaság árad belőle, hogy már szaglásra megveszi az embert. Fincsi az illata nagyon! Az állaga krémzselés. Egyáltalán nem ragacsos, könnyen beszívódik és jól áll hyaluronsavval is. 

  • Aquaxyl: Kitűnő hidratáló és tápláló hatóanyag, anti-aging formulával, mely enyhíti a bőr irritáció kellemetlenségét.
  • Phytoferulin: A kínai aranyfonál kivonata, mely 10 másik növényi kivonattal kombinálva elnyerte a francia ECOCERT bio minősítést. Növeli a bőr védekező képességét a külső sérülésekkel szemben és belülről revitalizálja a bőrt.
  • Sodium hyaluronate: A hialuronsav só formája, mely segít megőrizni a bőr víztartalmát és feszességét. Kozmetikumokkal alkalmazva képes a vizet beszívni a bőrbe, ez a bőr kitöltődését és az apró ráncok megszűnését eredményezi.
  • Ceramide: különösen hasznos anyagok a száraz és irritált bőr számára a bőr természetes védőrétegének a helyreállításában.
  • Pentavitin: Kiváló vízmegkötő hatású. Hidratálja a bőrt és kiegyenlíti a vízháztartását. 

Ez mind benne van. Az egész szerethető, nőies, hatásos. Kiröhögi a bolti lakossági márkákat, hidd el. Jobban jársz, ha őt választod! 6 499 Ft az ára, a Szépségcenter oldalán találod meg. 

 

Ő egy igazán nagy játékos, ami Franciaországból érkezett. Vichy Minéral 89 Booster a neve. Tudod,a  booster egy külön fogalom, nyilván ez is Koreából jött, mint minden, ami tuti szépségápolás. Tehát ezt a krém alá kened. Ez a Vichy most nekünk nagyon bejött. Nedvességgel tölti fel a bőrt, nagyon magas koncentrációjú termál van benne. És véd a környezeti ártalmak ellen is. Finom, zselés az állaga, másodpercek alatt beissza az arc. Kiválthatod vele a szérumot, ha szeretnéd, mert ezt minden nap tudod használni és tök könnyen, a pumpával kinyomod és kész, nem kell mással szerencsétlenkedni. Illat-anyagmentes, szilikont sem látott közelről se távolról és alkoholt sem. Gyógyszertárakban tudod beszerezni majd áprilistól, minden bőrtípusra mehet. (6 499 Ft) Mi tuti, hogy beruházunk egy következőre is, ha elfogy a kis üvegcse! 

És most jön az Oscar-díjas versenyzőnk, a 3-as összeállításban. Ő a Pula's Choice terméke. Annyira komplex hidratáló, hogy mindenképpen ajánljunk, ha belefér a keretedbe. A C-vitaminos krémeidet, vagy ampulláidat is kivátlja, mert 3 féle van benne - már C-ből. 0,1% retinollal támogatja a fiatalos bőrműködést, 5 féle keramiddal és koleszterollal táplálja, hidratálja a bőrt. Olyan, mintha több krémet összekevertél volna, hogy az összes jó hatást megkaphassad. Felüdíti az arcot, igazi vitaminbomba, a ráncokat is kisimítja, finomítja. Az öregedést is gátolja, persze. Tényleg Oscart érdemelne Paula'S Choice Clinical Caramide-Enriched Firming Moisturizer a hivatalos neve. Ha elolvasod az Inci-t hátul, akkor olyan sort kapsz, hogy hű... ez tényleg minden jóban gazdag. Azoknak ajánljuk, akik nemcsak le akarják tudni a napi rutint, de tényleg a legtutibbat akarják adni a bőrüknek! (20 800 Ft) A Skinsmart oldalon rendelheted. The Oscar Goes to... Paula! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4013730314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása