Nesze!szer

IsaDora tavaaaaaaaaaasz!

2018. március 08.

 

baren_beautiful.jpg

 

A tavasz  ma elkezdődött és reméljük, még jobban előbújik. Eddig is pillantsunk bele a tavaszi sminktrendekbe, hogy mi kárpótol minket a hideg időjárásért. az IsaDora kollekciói a klasszikus vonalat erősítik ebben az évszakban. A tavalyi év slágerei, a matt rúzsok idén is teret nyernek, a kollekcióban megtalálhatók az ultra matt és a matt, de fényes árnyalatok 4800 Ft

A kedvencünk, a klasszikus korallvörös matt rúzs!
Az idei tavasz egyik slágere lesz a Bare&Beautiful rúzs és körömlakk kollekció, ami szintén a klasszikus nude árnyalatokat hozza vissza, a természetesség jegyében. A termékek a minimalizmust és a letisztult skandináv designt hozzák el hozzánk.  A rúzsok és a körömerősítő/barázda-kiegyenlítő ajánlott ára 5200 Ft, míg a körömlakkok 3800 Ft-ért vihetőek haza.
Minden smink alapja a tökéletes, egész nap tartós, hibátlan bőr. ehhez nyújt segítséget a Perfect base termékek széles skálája. A cushion matt korrektor leheletkönnyű formulával biztosítja a tökéletes fedést. A korrektor paletta árnyalatai minden bőrhibára megoldást nyújtanak. 
Az ajánlott árak: korrektorok 4800-6300 Ft, az arcpermet 5200 Ft, míg a primer 9200 Ft, a kollekció központi darabja az 5 árnyalatot tartalmazó korrektor paletta 10900 Ft.
Ami nem hiányozhat egyetlen nesze!szerből sem, az a szempillaspirál, ha másra nincs is időnk reggel, egy szempillaspirál elengedhetetlen a mindennapokban. Ennek ajánlott ára 6990 Ft.
Nesze!Erika

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7713723054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása