Nesze!szer

Adjunk természeteset a hajnak!

2018. február 20.

 

raw-landing-page-banner.jpg

 

Miután mára már legtöbbünknek fontossá vált, hogy próbálunk minél egészségesebben étkezni, élni, itt az ideje, hogy a hajunknak is megadjuk a természetes összetevőkből készült termékeket. A Biolage R.A.W. ebben segít, hiszen nevében is benne van, hogy valós, autentikus és jótékony hatású.

A Biolage RAW termékek használatával nemcsak környezettudatos döntést hozol, hanem a hajadat is jelentő mértékben természetes összetevőkkel ápolod professzionális hatással. A termékek 70-100% közötti mértékben természetes eredetű összetevőket tartalmaz, mindemellett szulfát-, szilikon-, parabénmentes, nincsenek benne mesterséges színezékek, akár 99%-ban biológiailag lebomlik és a flakonok kizárólag újrahasznosított műanyagból készülnek. A samponokat és balzsamokat festett hajon is tesztelték, így biztosak lehetünk abban, hogy bármilyen hajnak a megfelelő ápolást biztosítják. Az összetevők között megtaláljuk a grapefruitot, mézet, fekete szezámmagot, kaolinagyagot és a koriander olajat egyaránt. Ha nem szeretnénk dönteni a környezettudatosság és a professzionális hatás között, akkor ez a mi termékcsaládunk. És gyönyörűek is nem mellesleg...
Nesze!Erika
image004.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4713635594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása