Nesze!szer

Kínai holdújév: nyugi, nem leszünk kutyául!

2018. február 16.

 

 

kutyahajszaritos.jpg

 

Igen, ma megint egy új évbe léptünk. Kínaiba. A kutya éve kezdődött el ugyanis, ez arrafelé nagy ünnep, gyaníthatóan nálunk is lesz egy-két tűzijáték itt-ott, de inkább nézzük át, mit hoz nekünk ez az év?!

A lényeg, a változások, a nagy változások általában mindig tavasszal kezdődnek. Miért van ez? Azért, mert a nyugati asztrológia az évet a Kossal kezdi, ugyanis ez az első jegy az évkörön. Ehhez azért elég jól passzol a kínai, mert februártól indulnak az új energiák. A kutya éve egyáltalán nem azt jelenti, hogy kutyául leszünk. Sőt. Gondold végig, mit is jelent a kutya, mint szimbólum számodra? Az ember legjobb és leghűségesebb barátja, ugye? Akire mindig lehet számítani. Ez azért némileg a lenyugvás ideje és éve lesz. A megbékélésé. Amikor nem forrongani akarunk, nem egyik dologból a másikba ugrani, bár a kutyát is féken kell tudni tartani, de megbízhatunk azért benne. És igen, fontos lesz az elköteleződés is, ami azt jelenti, hogy lesz esküvő bőven. Őszintébbek is leszünk némileg, hisz a kutya nem olyan kiszámíthatatlan állat. A munkában, üzleti dolgokban is fontos lesz, hogy állandó kapcsolatokkal dolgozhatunk és kevesebb lesz némileg a csalódás is, amikor valakiről kiderült: eddig álarcot hozott. A kutya nem olyan ravasz és simulékony, ő kimutatja, mit szeretne. Tehát törődni kell a szeretteinkkel, az biztos. És a magányosokkal, ez most nagyon fontos!

kinai_1.jpg

 

A Föld kutya éve ez, tehát lesz egy-két dolog, amit akár képletesen is, a kutya kiás a föld alól. Akár kincset is, még az is lehet, hogy előkerül valami szenzációs dolog, ami régi korok kincse volt. Új vállalkozásokat is indíthatunk bőven, jól járunk.  Persze, a makacssággal is lesz azért dolgunk bőven. Persze, egyéni sorsok vannak, egyéni megélések. De az tényleg jár már nekünk egy nyugodtabb év, nem?!

Ps: a lenti illusztráción nem Steiner Kristóf Özge kutyája látható, csak egy fajtatárs...

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6213673696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása