Nesze!szer

Top 5 sminkcsoda tavaszra. Vendégpost!

2018. február 13.

 

 

 

puderes_nyit_1.jpg

 

Hamarosan beköszönt a melegebb évszak, a fák virágba borulnak, az Istagrammon pedig nem győzöd majd likeolni a pink tulipános és pasztell bazsarózsás képeket. Ha ilyen virágos hangulatba kerülünk, nem csoda, hogy sminkeléskor is legszívesebben a rózsaszín árnyalatok után nyúlunk. És milyen jól tesszük, hiszen 2018 tavaszán a púderrózsaszíné a főszerep! Összegyűjtöttük nektek a legszuperebb sminktermékeket ebben a rendkívül nőcis árnyalatban;

 

guerlain_meteorites.jpg

 

Guerlain Meteorites Heart Shape paletta; ha a csodaszép csomagolás önmagában még nem lenne elég ahhoz, hogy kell - nem kell ezután a gyönyörűség után nyúlj, akkor megemlítjük még azt is, hogy ezt a limitált kiadású palettát egyszerre tudod pirosítóként, csillámként és highlighterként is használni.

 

dior.png

 

Dior 5 Couleurs Glow Addict #667 Flirt szemhéjfesték paletta; legyen az egy könnyed púderrózsaszín szemfestés az irodában töltött órákra vagy egy drámai pink füstös szem az esti bulihoz, ez a paletta pontosan az, amire idén tavasszal nem fogsz tudni nemet mondani.

 

 

dolce-and-gabbana-make-up-nails-nail-lacquer-pink-220.jpg

A Dolce Gabbana The Nail Lacquer in pink 220; a márka Dolce Garden fantázianevű tavaszi sminkkollekciója már önmagában is egy külön bejegyzést érdemelne, de mi itt most ezt a csodaszép pasztel körömlakkot emelnénk ki. Kötelező beszerzés.

 

mac_prep_and_prime.jpg

 

MAC Prep + Prime Fix+ új rózsás illattal; Akár profi vagy akár amatőr, biztosan találkoztál már a MAC legendás hidratáló permetével. A márka most 3 új illatot dobott piacra ebből a kultikus termékből; a kókuszos és a levendulás változat mellett egy igazi tavaszi különlegeséget is, a rózsásat. Ez a sokoldalúan felhasználható spray kiegészíti az alapozót, kiemeli a színeket, fixálja és hosszan tartóvá teszi a sminkedet, illetve ápolja, nyugtatja a bőrödet.

ysl_volupte_1.jpg

 

YSL Volupté Liquid Colour Balm Night Rehab árnyalatban; a márka új fejlesztése mely egyszerre garantál maximális ápolást és ragyogó, hosszantartó színt ajkaidnak. Shea vajjal, antioxidánsokkal és E vitaminnal gazdagítva kényezteti és védi a csücsöriket.

Szőke Anna, a The Sparkling Blueberry bloggerének köszönjük a vendégposztot,  blogját ITT találhatjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4113647858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása