Nesze!szer

LOV tavasz a tél közepén

2018. február 09.

 

lov_update_january_2018_composing.jpg

 

A hét elején még nagy pelyhekben esett a hó, de a Müllerbe már megérkezett a LOV tavaszi kollekciója. Konkrétan elég lehengerlően szépek. A termékek közül 3-at emelnénk ki:

Holografikus Highlighter paletta, aminek a zöld, barack és lila holografikus árnyalatai igazán különleges metálfényű végeredményt biztosítanak, Az idei tavasz újra a metálfénytől és a holografikus megoldásoktól fog csillogni, a doboza is gyönyörű és a sminkfelszerelés éke. (4 999 Ft)
A Perfectitude 3in1 mattító és fixáló spray, ami elengedhetetlen lépés a tökéletes sminkhez. Kókuszvíz kivonattal tökéletesíti és előkészíti a bőrt a sminkhez. (3 699 Ft)
A harmadik kedvenc az Aura Glow Primer, ami UV szűrővel rendelkezik és ránctalanító hatással, miközben a primerek összes jó tulajdonságát magában hordozza. Mi más kell még a csillogó tavasz érdekében.?(4 999 Ft)
A kollekcióban ezeken felül helyet kapott egy szemöldök paletta, ami tartalmaz sablonokat, csipeszt, áttetsző waxot, highlighter púdert  és két krémes szemöldökpúdert, hogy a tökéletes árnyalatot magunk keverhessük ki. Természetesen a rúzsok és körömlakkok is megújultak! 
Nesze!Erika

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4413643330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása