Nesze!szer

Unikornisban gazdag választék Valentinre

2018. január 22.

 

 

i_smell_rainbow.jpg

 

 

Kezdhetnénk a postot azzal, közeledik a Valentin-nap. De ez mondjuk nyomasztó is tud lenni, így inkább ajánlunk nektek néhány terméket, amelyet a Lush hozott ki a becses ünnep okán, de nyugodtan használhatóak pasi nélkül is... D Mondjuk, se apura, se Valentinre. Amire rögtön lecsaptunk a választékot látva: az Unikornis szarva nevű cucc. Ez habfürdő tulajdonképpen. Két alkalomra bően elég. Lilás színű lesz a víz és isteni illatú. Kihagyhatatlan, mert ráadásul csillámos is az egész, őrületesen izgi (1 590 Ft).

love_boat.jpg

 

A másik óriás kedvencünk lett a Whole Lotta Love. Ez olyan, mint egy szív macaron, vagyis úgy néz ki kb. De tulajdonképpen fürdéshez bevethető ez is, bőrpuhító sheát is tartalmaz. Imádnivaló (1 890 Ft). És hogy más vizekre evezzünk, belezuhantunk egy hajóba is. Nem, nem a mahart valamelyik csotrogányára gondolunk, hanem a Love boat nevű fürdőbombára. Édesnarancs- és szicíliai citromolaj keveredik az illatában és csodás pezsgést ad a víznek. Vicces az egész, feldobja az esti pancsolást, az egészen biztos (1 590 Ft).  Jön még ki egyébként rágógumis illatú szappanuk is, testradír és fürdőlap is, ez is igen cool, mert egy piros szív gyakorlatilag. Szóval, menjetek a Lush-ba, mert a bolt és a sok illat is elvarázsol. Aztán tartsatok minden nap Valentint, este, a fürdőkádban...D 

 

 

lush2.jpg

 

lush1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9413594211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása