Nesze!szer

A család-karma... lehet, hogy emiatt nincs például párkapcsolatod?

2018. január 21.

 

csalad_karma_viragos.jpg

 

A család-karma tulajdonképpen az a karma, ami a felmenőid, a vér szerinti rokonaidtól származik. Ez a család-karma óriási befolyással van a családodban betöltött szerepedre, és arra, hogy miként lépsz kapcsolatba a családtagjaiddal. Ez egy teljesen elvont szinten működő energia tömkeleg.
Gondold csak meg, hogy két spirituális teherrel élő ember gyerekeként jöttél a világra, ezért úgy tűnhet, hogy kétszeres terhet cipelsz, ugyanis ott nyugszik a válladon mindkét szülődé. Nagyon sok ember nem igazán jön jól ki a szüleivel, és ez sok esetben az ilyen rossz tartalmú régi energiakötelékeknek köszönhető.
A reinkarnációnak köszönhetően sokunknak ez már nem az első élete a Földön. A családodat alkotó személyek legtöbbjével már előző életeidben is találkoztál, és akár közösen is eldönthettétek, hogy egy ilyen család formájában születtek újra egy emberéletnyi ideig a Földre.
A családi minták nagyon összetett karmikus kapcsolatok rendszere, amelyek akár egészen a nagyszüleinkig is visszavezethetőek. Például ha nagymamád melegszívű személyiség volt, mindenkin mindig segített és ezért sokszor ki is használták a nagypapád valószínűleg egy mogorvább ember lehetett, aki akár alkoholproblémákkal is küzdött. Így édesanyád olyan karmikus dolgokat „örökölt” minél fogva figyelemhiánnyal küzdhet, a gyerekekre sem tud összpontosítani.
Te a szüleid gyermekeként egy DNS-karmával jössz a világra, ami enyhébb, vagy adott esetben nagyon is intenzív jellemvonásokkal jár. Ez mindenkinél más és más.
Valószínűleg te vagy a családi karma hordozója, ha:
Te vagy a legfejlettebb spirituális szinten, és a szüleidnél és a testvéreidnél is sokkal tudatosabb vagy.
Mindig is úgy érezted különbözöl a családodtól, gyakran elhatárolódtál viselkedésüktől. Néha megmagyarázhatatlan okok miatt lebetegedsz és úgy érzed, a világ összes terhe a vállaidon van. Többször belekeveredtél bizarr családi ügyekbe.
Felismerted a családi mintát, és megértetted annyira, hogy változtatni tudj rajta.
Hogyan vágjuk el ezeket az energiakötelékeket?
Az ilyesfajta kötelékek megszüntetésének legfontosabb lépése a saját elméd és érzelmeid szabadon engedése. Arról van szó, hogy utána kell járj, hogy mik azok a dolgok, amik félelmet és előítéleteket szülnek benned a szüleid energiái hatására. Ha ezt sikerül letisztáznod magadban, akkor képes leszel elengedni és megbocsájtani nekik, és így végre kiléphetsz a család energiablokkjaiból.
Ezután már képes leszel önmagadért felelősséget vállalni és önállósulni. Képes leszel határozottan nemet mondani a szüleid félelmeire, de ugyanakkor látni is fogod, hogy ők nem egyenlők mindezekkel a negatív dolgokkal. Rájössz, hogy ők is csupán kozmikus átutazóként próbálják küldetéseiket teljesíteni. Ha ezeken keresztülmentél érezni fogod az ártatlanságukat és képes leszel megbocsájtani. Ne feledd, hogy ők mindig a lehető legjobbat akarták neked, még akkor is, ha te ezt nem mindig érezted úgy.
Hogyan tudod átalakítani a családi mintákat?
Meditálj, nézz mélyen önmagadba, hogy rájöhess a visszatérő problémák honnan gyökereznek. Ha felismered és megérted a viselkedésmintákat képes leszel megváltoztatni őket. Ez igenis időigényes feladat, viszont egy határozott döntéssel kezdődik az egész: „A saját magam ura akarok lenni, saját energiával és lélekkel rendelkezem és a saját karmámért felelek.
filantropikum

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5213590655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása