Nesze!szer

Száraz a bőröd? Házi avokádó pakolást rá!

2018. január 19.

 

 

avokado_arcra.jpg

 

Nyakunkon a száraz bőr időszaka, vagyis a fűtési szezon. Íme, egy extrákkal teli avokádós arcpakolás receptje, amihez csak a hűtőd tartalma kell, semmi más. Íme a házi praktika, imádni fogja a bőröd!

 

Hozzávalók
  • 1 avokádó
  • 1 sárgarépa, amit meg is főzöl
  • 3 evőkanál tejszín
  • 1 tojás sárgája
  • méz

 

Első lépésként tisztítsd meg a répát és főzd meg. Ne csak kicsit, inkább úgy mondanánk: nagyon. Olyan legyen az állaga, amit simán össze tudsz nyomkodni villával. Az avokádót is tisztítsd meg, törd át a húsát villával, majd keverd hozzá a répát. Ehhez jöhet egy tojás sárgája és egy nagy kanál méz, plusz 2-3 evőkanál tejszín. A lényeg, hogy kenhető legyen az állaga és ne túl folyós. Ezt vidd fel a megtisztított arcfelületedre és hagyd rajta egy negyed órácskát. Utána jöhet a lemosás. Az avokádó E-vitaminnal töltötte fel, a béta-karotint a répa biztosította, a kálciumot és fehérjéket a tejszín. a méz az öregedésgátlásban is jótékonykodott.  A pakolás a feszességet adó kollagén termelődést segítette elő és hidratált is lett az arcod. Ugye? 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6613588111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása