Nesze!szer

A Catrice is hozza a tavaszt

2018. január 09.

 

catrice_blush_f.png

 

Vége az ünnepeknek, szerencsére az időjárás kegyes hozzánk és nincsenek fagyok. Akár tavaszinak is mondhatnánk ezeket a napokat, így próbáljuk előcsalogatni a napsugarakat is. Ebben segítségünkre lehet a CATRICE két új tavasszal megjelenő trendkiadásai.

Februárban érkezik a Rossmann üzleteibe a Blush Flush limitált kiadás. A kifutókon az egyik legnépszerűbb sminktrendet hozza el nekünk, ami a draping. Hogy mit is jelent ez pontosan? (Bár ti ezt úgyis tudjátok!) A már ismert kontúrozást helyezi természetesebb alapokra és hozza vissza a nyolcvanas évek pirosítós kontúrozását. Elfelejthetjük a barna, erőteljes színeket és jöhet az üde több árnyalatú pirosító. 

Kettős ecset arcra

Kiváló minőségű kettős végű ecset szintetikus sörtékkel a rugalmas felvitelért. A kissé hullámos, fekete sörtékkel ellátott vég különösen alkalmas a púderes textúrák felviteléhez, míg az egyenes, világos sörték tökéletesen eldolgozzák a krémes textúrákat.

Ár: 1659 Ft

Ombré Pirosító paletta

Pirosító paletta lágy púderes textúrával, mely egyesíti a különböző hatásokat a mattól a csillámlóig. A gyönyörű színátmenet lehetővé teszi az egyedi felvitelt a sugárzó, friss megjelenésért.

Ár: 1829 Ft

FOLYÉKONY RAGYOGÁSFOKOZÓ

Folyékony pirosító enyhén csillámló végeredménnyel. A pipettás adagolónak köszönhetően megfelelő mennyiégú terméket adagol. Rendkívül sokoldalú, használd önmagában vagy púderes textúrák előtt alapként.

1659 Ft 

Cushion púder 

A krémesen púderes textúra a kupakban található, a stick végén pedig egy szivacsos applikátor a könnyed felvitelért – akár útközben is!

Ár: 1659 Ft

Mousse hab állagú pirosító

Pirosító hab állagú textúrával, gyönyörű matt végeredménnyel. A szivacsos applicator precíz felvitelt biztosít. A púderes textúrájú pirosítók hatásának fokozása érdekében vidd fel a habot alapként.  

Ár: 1329 Ft


Butter... de nem kenyérre kenjük! 

Innovatív hybrid textúrájának köszönhetően a krémes textúra púderes végeredményű lesz. Intenzíven pigmentált az igazán friss megjelenésért.
Ár: 1 329 Ft
Nesze!Erika

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8713558847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása