Nesze!szer

Hello 2018! Eljött az álmok megvalósításának éve!

2018. január 01.

 

 

lufis.jpg

 

 

Az éjjel új évbe léptünk. Ki kicsit kapatosabban, ki kicsit nyugodtabban. Viszont tudjátok, minden évnek más a rezgése, más energiák vannak. Te is picit más leszel, hisz ha figyelsz, akkor élni tudsz a jó lehetőségekkel. 

Az előző esztendő az újrakezdésről szólt. Van, akinek munkában jelentette ezt, akár egy életszakasz változott, akár párkapcsolat, ti tudjátok. Egy biztos, ezen az úton, amin elindultál, elindultatok, már nem szabad visszafordulni. 2018 a számmisztika alapján egy érzékeny, teremtő évet mutat nekünk. Ez egy 11-es esztendő tulajdonképpen, ami mágus szám. Tehát nem cicózva azt mondhatnánk: amit szeretnél, meg is tudod valósítani. Mivel pont az év első napján vagyunk, ilyenkor érdemes levonni az előző év tanulságait, hálát adni mindenért, a tanításokért is és célnaplót készíteni. Merre mész, merre tartasz, mit akarsz elérni. Ám mivel a 11-es 2-es is, ráadásul ezzel is indul az évszámunk, lesz érzékenység és hiszti is bőven a napjainkban és bizonytalanság. Tuti, hogy ezt akarom csinálni? Biztos jó ez nekem? Nem kevés emberrel fogsz találkozni, akin azt látod, tele van feszültséggel, indulattal, ego játszmával. Neked ilyenkor az lesz a dolgod, hogy tudd, ez nem rólad szól és ne mássz bele az illető drámájába. Ő a főszereplő, ő rendezte, maximum te valami véletlen folytán jegyet váltottál rá. Gyermekáldás is lesz bőven és szerencsére anyagi bőség a napjainkban. Amit tavaly elkezdtél, az most beérik, csak ne térj le az útról! Amit elvetettél, az most fog szárba szökni. Nyugodtan indulj új utakra is, de ami fontos: vállalj felelősséged önmagadért és a tetteidért. Az asztrológia is azt mutatja, ez most nem a sumákolás ideje, tessék beleállni a folyamatokba! Dicsérd meg magad és a környezetedet is, ha valamiben sikert értél el. A hála pedig újabb és újabb jó dolgokat hoz az életedbe. 

Az egész évet áthatja majd a szerelem és a vágy. Új kapcsolatok jönnek létre és az érzelmek fognak dominálni. Végre! Lesz lamúr bőven és tudod, a szexuális energia a pénzzel is összefüggésben van, tehát akár egy új szerelem is elindíthat benned egy olyan folyamatot, ami által anyagi bőségre teszel szert. Egy biztos: most már ne félj lépni, ez az év megadja a segítséget a jól-létedhez!

Örüljünk az évnek, de azt jegyezzük meg, az igazi nagy változások, tavasztól várhatóak, amikor az asztrológiai új esztendő is elindul!

Boldog 2018-at nektek, szeretni fogjátok, a drámát pedig nézzétek páholyból!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7713537777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása