Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

beautyka 2017/03/31 20:52 komment

 

pintiszer.jpg

 

A spirituális útra lépő ember egyik első és legnagyobb hibája, amit elkövethet, hogy a lélek finom, lágy, szíveket megrezdítő, harmóniával kecsegtető, könnyű utakkal és kellemes megélésekkel csábító hívószavára elkezdi kikerülni a feszültséget jelentő helyzeteket, sőt, minél távolabb kíván maradni ezektől, erősítve magában azt, hogy neki is megjár a vágyai megélése. Mégis, az élet folyamatosan hoz a számára nehézséget, nyomást, valamilyen terhelést és azt veszi észre, hogy nem egy dologban nincs rendben az élete, hogy nem oldódnak meg, vagy nem a kedvére oldódnak meg adott feladatok, hogy megtorpan a fejlődésében, hogy annál nagyobb ütéseket kap, esetleg nem érti, miért nem kíméli őt a sors, miért szúr ki vele az élet. (Dehogy szúr ki... )
Rosszabb esetben társunk (dehogyis mi magunk, hiszen a jelen lévők, így a kedves Olvasók mindig kivételek! - nem tiszteli Sors elvtársat, nincs elég bizalma abban, hogy márpedig az égiek, vagy az élete fonalát gombolyító magasabb erők bizony nagyon is tudják, mikor és mit hozzanak (vagy ne hozzanak), milyen helyzeteket teremtsenek neki. Ilyenkor nem akarja, hogy azokkal a dolgokkal szembesüljön, ami van, próbál a lehető legkevesebb erőfeszítéssel kikerülni a (karmikusan, általa teremtett, vagy bevállalt) helyzet alól.

Ilyenkor érdemes egy percre megállni és elgondolkodni, hogyan is működik az Univerzum. Ha ismerjük ama alaptörvényt, hogy fejlődés csak feszültség által dolgozódik ki az emberben, akkor rögtön másképp nézünk a helyzetre. Esetleg már nem akarjuk megúszni, hanem beleállunk a problémába – ami, láss csodát, kellő felvállalással, energiával, beleadott munkával megoldássá, eredménnyé, beért jutalommá növi ki magát!
Biztosan véletlenül születnek azok a mondások, hogy „teher alatt nő a pálma”, meg „tűzben edződik a vas”, „kovácsolódik a jellem”, „csiszolódik a kő”, és hát nyomás alatt keletkezik a Gyémánt! … és még sorolhatnánk. Ma már társaink egy része olyannyira kerüli a feszültséget jelentő helyzeteket, hogy a közöttük élő okosabbak kénytelenek voltak kitalálni a „stresszterápiát”, és hoppá, működik! (Ennek az általános mentalitásnak egyik legkövetkezetlenebb módja, amikor a jövő generációját, a gyermekeket akarjuk minden feszültségtől és stressztől megóvni – lassan lehet látni az újonnan felnövő generáción, hogy ez hova vezet.)
Ha társunk tehát nem vállalja be azt, amit az élet (a magasabb rendű intelligencia!) számára előkészít, megteremt, akkor ezt egy darabig göngyölgetheti még maga előtt, de aztán annál nagyobb erővel követeli majd a részét az erőpróbát jelentő állapot – ami azt jelenti, hogy valami nagy ajándékot akar adni az élet, valami igazán szép és jó, régen várt csodát, amiért először fizetni, érni, tanulni, vizsgázni kell! Most, a Kos csillagidején érdemes tehát a fókuszt a távolabbi célokra, a magasabb minőségekre helyezni, hiszen ez ad erőt ahhoz, hogy a jelenben lejátszuk a szerepünk szerint leosztott küzdelmeket, munkákat.
Ja, nem mi magunk – a társunk. Persze.

Zentai Anna asztrozófus

 

 

sara-sampaio-victorias-secret-very-sexy-now.jpg

 

Adriana Lima kicsiben, írja az egyik kommentelő Sara Sampaio új Victoria's Secret hirdetése alá. Hát, ő tudja.. az biztos, hogy elég szép. Ő most ennek a trópusi virágos-kicsit kókuszos egzotikus illatnak az arca, teste, megformálója. Ti szeretitek az ilyen vintage virágos csomagolásokat? Nekünk mondjuk tök bejon, azt persze más kérdés, viselnénk-e magunkon ezt az újdonságot.  

 

 

 

laura_esti.jpg

 

A Touche Éclat nevű termék több, mint ikonikus a smink világában. Csak az nem ismeri, aki nem sminkel (szinte). És most egy kis magyar büszkeség is társul hozzá. A Visage modelljét, Esti Laurát láthatjuk a kis videóban, ami azt szemlélteti, hogyan tudjuk használni a Touche Éclatot alapozóként. zép ez a lány nagyon, ugye?

 

Reggeli Nesze

beautyka 2017/03/30 19:57 komment

 

0bbe1bcfbd8632b28ec760f3a5ecd032.jpg


 

 

 

Abban hiszek, hogy legalább olyan hatékony, ha nem hatékonyabb, ha az ember tisztelettel bánik a munkatársaival, és figyel rájuk, mint ha parancsokat osztogat nekik. Az emberek eredendően szeretnek valami jót létrehozni, arra büszkének lenni, az örömét átélni. Nincs rá szükség, hogy én még erre kényszerítsem is őket - ha valaki nem így dolgozik magától is, akkor rosszul választottam.

Enyedi Ildikó

munkastílusdivatidézethitembersárgablézerenyedi-ildikó

 

gyerektanc.jpg

 

Varázslatos minden gyerek. És mindenki tehetséges valamiben. Van, aki hihetetlen jó építőmunkás és már néhány évesen tornyokat varázsol mindenből, van, aki ügyesen rajzol és táncos csodák is léteznek. Ez most egy nagyon szép gyűjtemény olyan fotókból, amely táncos piciket mutat be. Mesés képek! 

 

fotógyerektánccukitehetség

 

 

 

illatokkal_a_tavaszi_faradtsag_ellen_1.jpg

 

Megjött a tavasz, illetve már a nyár is - végre, virágzik minden, süt a nap...ööö... ja, de iszonyat fáradtak vagyunk. Persze, tavaszi fáradtság, de akkor azzal mit lehet kezdeni? Mit, hát aludni, persze,meg feltölteni magunkat. Nyugtató fürdő, hidratáló krémek és sok-sok illat, ami új életre kelti az embert. Ilyenkor szeretünk minden virágosat, ez azért érhető, nem? Prezentálnánk új kedvencünket, mert estére is szeretjük feltenni. Vadrózsás hidratáló, valami nagyon brutkó finomságú intenzitással, már az orr környékén. Normál és vegyes bőrre csodás, amellett, hogy véd a bőröregedés első jelei ellen is. A mienket puhává is varázsolta. Na jó, nem olyan, mint a gyerekeké, de azért jóval fincsibb lett, mint volt. És könnyen kinyomható a tubusból, ezt azért jegyeznénk meg, mert számos termékkel szenvedtünk már és lődöztük az űrbe az űrtartalmat. Szeretjük, mert természetesen ápol! 

Weleda Vadrózsa hidratáló krém 200 ml 4.978 Ft

 

vadrozsa.jpg

Reggeli Nesze

beautyka 2017/03/29 20:39 komment

 

gigi-hadid-daily-front-row-spring-2017-cover-photoshoot02.jpg

 

 

Ha Isten valamit megtagad tőlünk, vagy valamitől távol tart, az épp olyan isteni vezetés, mint amikor megenged valamit, amikor megnyit számunkra egy utat. Minden bezárt ajtó, minden olyan lehetőség, amit nem kapunk meg, minden olyan hívás, ami nem érkezik, legalább annyira Isten vezetése, mint az, amit megad.

Bob Gass

 

 

topshop-bride-wedding-dresses-2017-campaign01.jpg

 

 

Számunkra elég vicces, de teljesen érhető, hogy a nagyobb áruházak is készítenek már esküvői ruhákat. A lényeg, hogy már a a Topshop kínálatából is beszerezhetünk a nagy napra ruhákat. Kérdés, mennyire romantikus egy angol üzletben próbálgatni a kicsi fülkében, amíg más pólót vesz magának. De nem a mi tisztünk eldönteni ez, csak annyit tennénk hozzá, Benes Anita Daalarna ruhái néhány hete elbűvöltek bennünket. Te miben mondanád ki nyáron az igent? 

 

 

 

napcsok.jpg

 

Tegnap beköszöntött a kora nyár, huszonkét fokot mértünk és dobáltunk le magunkról mindent. Na jó, nem mindent. Viszont, ilyenkor az ember kénytelen a hirtelen jött meleg miatt néhány beauty rutinon változtatni. Neked is ügyelned kell, mondjuk is, mire.

- Tessék elfelejteni azokat az alapozókat, bb és cc krémeket, amelyekben nincs fényvédelem. SPF, SPF és SPF, ilyenkor erre kell lecserélni mindent. Kötelező a fényvédelem, ha nem szeretnénk újabb szeplőket, májfoltokat és az idő előtti öregedésre sem vágyunk. Természetesen minél magasabb SPF tartalommal válasszátok a dolgokat, ha lehet... egy jó 30-as már sokat tehet az érdekünkben. 

- Ne gondoljuk azt, hogy a szolárium előkészíti a bőrt a napozásra és majd jobban megy a barnulás. Tévhit, azt kell mondjuk. Ha szereted a szolit, menjél, persze, saját felelősségedre (mi nem vagyunk nagy hívei...). De a napozást majd a nulláról kell kezdened, ugyanúgy, mintha mentőautó színnel indultál volna. 

- Az erős illatokat finomabbakra cseréljük. Jöhetnek a virágos parfümök, a finomított változatok, esetleg később a testpermetek. Ne szennyezzük már ilyenkor a környezetünket a nehéz illatokkal, inkább hagyjuk meg az esélyt, hogy a cseresznyefák finomságát is megérezzük.

- Ilyenkor már ne menjünk mindenféle arcfehérítő kezelésre, mert nagyon veszélyes lehet a napsugarak miatt. Több kárt tehetünk, szaporodhatnak a májfoltok és egyéb barnás haverok, pont, amelyeket szeretnénk elűzni. Főleg, szülés után legyünk óvatosak ezzel.

- Most jelentkezzünk be még gyorsan végleges szőrtelenítésre, mert később már nehéz lesz úgy megoldani, hogy egy napig nap se érje a lábunkat. Persze, ezek a véglegesek egyáltalán nem véglegesek, de néhány évig sokat könnyíthetnek az életünkön, ha nem egy bokrot kell gondoznunk...

- Oké, van egy jó és egy rossz hírünk. Mindkettő ugyanaz. Jön a bikini szezon, ha már itt süt a napocska, ugye...  Most akkor alakformálásilag tessék turbóra kapcsolni. Jöhet az edzés, a diéta, a Power Plate, az InfraShape (ITT írtunk róla), vagy a futás. Bármi, ami ugye mozgás... a koplalást tessék elfelejteni, attól csak randa lesz az ember bőre. (Apropó, narancsbőr, arra is tuti megoldás az InfraShape!)

- Hajfestés. Nem árt ilyenkor átgondolni, a fények és a te tollaid hogy vannak. Nálunk itt erősen van probléma, minden festék vörösessé válik a hajunkon. Tehát, a fodrásznak tessék szólni, hogy kevesebb vörit keverjen bele a cuccba. Már, amennyiben nem vágyik répaságra valaki.

- Végül, de nem utolsó sorban. A napsütéssel együtt a növényzet is bedurran rendesen. És sokak orra, szeme is., melyet allergia szóval szoktunk illetni. Így ajánlott áttérni a vízálló szempillaspirálra például, ha valaki a könnyezésre hajlamos, de már szemfestékekből is találunk ilyeneket, ha nagyobb a gond.

- Még egy dolog, amire térjünk át ilyenkor. Felejtsük el a kis beszedhető D-vitamint és üljünk ki a napsütésbe, 4 óra után, amikor már nem olyan károsak a sugarak. Akár egy pohár aperollal együtt kiválóan feltölthetjük a vitaminháztartásunkat... 

 

Reggeli Nesze

beautyka 2017/03/28 20:35 komment

 

popka.jpg

 

A világ tele van sötétséggel és gonoszsággal, és csak két módon lehet megküzdeni vele. Az első út könnyű és rossz, elfogadhatod és részévé válhatsz. A második nehezebb, de helyes út. Küzdj meg vele, ismerd fel azokat, akik nem gonoszok és segíts nekik!

Az Ezeregy éjszaka meséi

 

 

calzif1.jpg

 

Csodálatosan sütött a nap ma, ugye? Mindjárt itt is van a bikini szezon! Így be is mutatjuk nektek, milyen fürőruhák lesznek idén menők. Igen, minden évben elmondjuk, hogy a fekete örök divat, a pöttyös is és hát a geometrikus formák is adják majd a változatosságot.

 

 
 KALEIDOSZÓPIKUS TRÓPUSOK
 Maxi virágok, hihetetlen színekben, trópusi gyümölcsök és fluoreszkáló növények árasztják el a fürdőruhákat – egész világok születnek, amelyekben lüktet az élet, a természetes vagányság kel életre a vibráló árnyalatokban. Bikinik minden típusban, flitterekkel és hímzéssel díszítve.
 
COPACABANA
A cég tiszteleg Rio de Janeiro előtt – retró stílusban értelmezi újra a virágmotívumokat, új jelentést ad a könnyed elaganciájú érzékiségnek, mindezt színes és mintás vintage stílusú bikinik formájában.  
 
RIVIÉRA
 Az olasz Riviérától ihletve megidézi az 1960-as évek La Dolce Vita szellemét is: a kávézókkal szegélyezett strandok és az utcai lovaskocsik világát. Nyomatok és jacquard szövésű anyagok piros, fehér és ikonikus kék árnyalatban, amelyek még csábítóbbá teszik az egyes darabokat.
 
CSILLOGÓ HULLÁMOK
Kreatívan értelmezik újra a „fémes ragyogás találkozik a nőiességgel” hangulatot, finom részletekkel és laminált felületekkel, a nemzetközi kifutókon látható, legújabb  trendek szerint. Az arany, bronz, réz és vörös ötvözet árnyalatú a paletta a csillogó eleganciát idézi fel a fürdőruhákon.
Eddig tartott a hivatalos leírás. Ha majd látjuk kézben a darabokat, mutatjuk még. De sose értettük, miért néznek ki olyan jól az egyrészes fürdőruhák, mikor azt olyan nehéz nyáron hordani, hisz a hasunknak sok minden lesz, csak színe nem. Vagy azokat a medencés partikra ajánlják? Neked milyen a bikini stílusod? Játékos vagy dámásan nőies?

 

baraka_film.jpg 

 

 

Minden mögött a mesét keressük, bár ezt ti tudjátok. Van egy étterem, ami nem új, nem percnyi hírnévvel bír, hanem már itt van viszonylag régen. Egy szerelemből született. A tulajdonosok szerelméből és a város iránti szerelemből. Ez pedig a Baraka.

Budapest egy igazán varázslatos, magával ragadó város. A feleségemet is itt ismertem meg, azonnal magával ragadott minket a légkör. Igazán izgatottak vagyunk, hogy előfutárai lehettünk a helyi pezsgő kulináris szcénának” – mesél a videóban David Seboek a kezdetekről: „Hiszünk a fuzionalitásban és a szokatlan ízkombinációk egymáshoz rendelésében. Időről időre, a mai napig előfordul, hogy számunkra is meglepetést okoz egy- egy különleges, így alkotott íz, amely az ázsiai és az európai konyha ötvözéséből születik. Nehéz körülírni azt az érzést, amikor belépsz az ajtón, és érzed, most egy igazán újnak a részese leszel…” - meséli a tulajdonos.

Megmutatjuk most nektek ezt a mozit, mert annyira szeretjük! 

 

Reggeli Nesze

beautyka 2017/03/27 20:27 komment

 

 

zahoran_bertold.jpg

 

Először lásd meg a másikban az embert, aztán a férfit vagy a nőt. Hiába tetszetős valaki, vonzódsz hozzá testileg, ha a másik félben az embert nem szereted. Csak a férfiasságáért vagy éppen nőiességéért vonzódni a másikhoz sosem elég. Szeretned kell az embert, aki a felszín alatt meghúzódik, minden tökéletlenségével és mélységeivel együtt. Csak ezáltal teljesedhet ki test és lélek egyaránt.

Golden Dawn

 

share-pictures-of-your-dogs-before-and-after-their-haircuts-103-58d5243a346d0_700.jpg

 

Minden nő tudja, hogy felvidul a lelke, ha végre eljut fodrászhoz és jók kezekbe kerül. Mintha új életre kelnénk ilyenkor. Valahogy így lehetnek ezzel a kutyusok is. Íme, egy szép kis csokor a boldog, átfazonírozott cukikákról. Be is kéne jelentenünk a kisebbik ebet gyorsan...

 

 

 

cara-delevingne-rimmel-london-volume-shake-mascara-01-620x483.jpg

 

Ó, egy termék, amit már nagyon várunk. Főleg, hogy ma reggel a spirálunk sok mindent adott, de szép pillákat már nem.  A lényeg, Cara Delevingne és ez a szuper kis muzsika mutatja be az új Rimmel London Volume Shake Mascaráját, ami hozzánk májusban jön, de már tudjuk várni. Olyan kis bulis az egész, nem?! 

 

 

cara-delevingne-rimmel-london-volume-shake-mascara-02-620x483.jpg