Nesze!szer

Advent utolsó hete: most csendesedj le!

2017. december 17.

 

be_marry.jpg

 

 

Nem, nem ez lesz megint az az időszak, amire azt mondod: hű, milyen könnyen ment. Nem. Ezen az utolsó héten érezhetjük, hogy néha elég erős a sötétség (rokonok?...D) . Ilyenkor sok lélek távozik, ennek is van oka. Azonban ebben az időszakban tudatosan gyógyíthatjuk a kapcsolati-párkapcsolati problémáinkat, lenyomatokat, amelyek a múltból származnak. Lehet, hogy a mostani szerelmeddel azért vannak gondjaid, mert régi sérelmek miatti fájdalmak aktivizálódnak benned. Nézd meg, miért is vagy mérges, dühös, hisztis, mi a gyökere ennek. Gyógyítsd ezeket a héten.

Bölcsességeket is "magadra vehetsz" ilyenkor, figyeld a tapasztalásaidat, tanulságaidat. Nagy lesz az ellenerő, mert a másik oldal is erősen dolgozik a negyedik hétet. De tudod, mindig a fény nyer. 21-e után pedig már a világosság birodalmában járunk. A Nap aznap eléri éves pályájának legmélyebb pontját és ezután emelkedni fog. Ilyenkor érdemes összegezni az eddig megtett utunkat, lelki tapasztalásainkat és szívből elkezdeni az új évet. Próbáljuk a tanulságok levonását ítélkezés nélkül végezni, hogy tényleg tanuljunk belőle. Ezután pedig jöhet az igazán boldog párkapcsolat, ha ügyesen fejlődtünk!

És most nézzük, mit mond Schilling Péter számmisztikája a hétre:

Az előtted álló hét az energiája arról fog szólni számodra, hogyan építheted fel az új életed a 22-es mesterszám energiájának segítségével, mintha gyermekként még mindig építőkockákból formálnád meg a jövődet. A gyermek félelmek nélkül fejezi ki a belőle sugárzó fényt és nem a külvilág elvárásai miatt játszik, hanem az önkifejezés öröme dolgozik minden mozdulata mögött. Az ezen a héten érkező energiák hatására te is megtapasztalhatod milyen érzés önfeledten irányítani a saját életed, mintha csak egy játékot játszanál, amit élvezel.

Az 51. hét energiáinak számmisztikai képlete
2017.12.18
2  8   3  9
  10     12
   22
   4

A 18-as és a 9-es szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy átléphess a félelmeiden

A félelem elzárja a spirituális csatornádat és lehetetlenné teszi számodra, hogy kapcsolatban maradj a Belső Irányítás üzeneteivel. A félelem olyan lépésekre sarkall, amiket normális körülmények között soha nem tennél meg. A gyermek félelmek nélkül érkezik a világba és ideális esetben csak éppen annyi félelmet fejleszt ki magában, ami megóvja a testi veszélyektől. Mire felnőtté válik, azonban annyi hatalmi drámával és elvárással kell szembe néznie, hogy megtanul félni az élettől is.

Itt az ideje, hogy újra nyitottá válj az életed kihívásai előtt és annak ellenére lépj előre, hogy félsz a következményektől. A következmények és a felelősség mindig is részei lesznek az életednek, de azok nem  tarthatnak vissza attól, hogy bátran tegyél lépéseket az álmaid felé. A félelmeidet akkor győzheted le, ha azok ellenére mered a szíved szavát követni. A 9-es szám energiája közvetíti számodra a fényt, aminek segítségével a sötétben is látod, amennyit ahhoz kell látnod, hogy elindulj végre.

A 12-es szám energiája most azért érkezik hozzád, hogy segítsen legyőzni a külvilág kísértéseit

Óriási a kísértés, hogy megfelelj minden elvárásnak, amit a külvilág akar rád kényszeríteni. Ahány ember annyiféle képet és szerepet aggat rád, aminek te igyekszel jó gyerek módjára megfelelni. Csakhogy a sok jelmez, ami rajtad lóg már csaknem eltakarja a fényedet. Itt az ideje, hogy nemet mondj az elvárásoknak. Itt az ideje, hogy az az ember legyél, aki a jelmezek alatt él. Ha egy pillanatra belegondolsz, hogy milyen életet élnél akkor, ha egyáltalán nem kellene senkinek megfelelned, akkor mi lenne az, amit nem csinálnál soha többé?

Mi lenne az, amit azonnal megtennél, ha nem lógnának rajtad az elvárások? A 12-es szám energiája abban segít neked, hogy a belső fényed erősebbé váljon mint a kívülről rávetülő árnyékok. Pusztán a te döntésed, hogy meddig hagyod, hogy a külvilág határozzon meg téged. Addig nem lehetsz szabad és boldog ember, amíg mások által kitalált szerepek irányítanak. Az új energia ragyogó fénye ott dolgozik benned és szétrobbantja a rád rakódott rétegeket. Ne lepődj meg azon, ha hirtelen kitör a felszín alól az igazi éned és teret követel magának az életedben.

A 22-es szám energiája azért érkezik hozzád, hogy gyermeki örömmel teremtsd meg az új életed

Ez egy nagyon különleges energia és amikor megérkezik hozzád azt jelzi számodra, hogy a fejlődésed egy fordulóponthoz érkezett. A mögötted lévő útnak köszönhetően tele vagy bölcsességgel és tapasztalatokkal, ugyanakkor az új spirituális korban az új energiák dimenziójában olyan vagy mint egy gyermek. Egyszerre vagy bölcs felnőtt és játékos gyermek, aki vállalta a kísérletet az új energia befogadására.

Ha befelé figyelsz pontosan tudod, hogy mit szeretnél, ha képes vagy önkorlátozás nélkül megélni ezt, akkor teljesíted be a 22-es szám energiájának tanításait. Ez az energia azért érkezett hozzád, hogy segítsen egy új szintről indítani az új életedet. Egyszerre vagy jelen földi testben és lélekben egy másik dimenzióban. A két dimenzió összekapcsolódik egymással erre utal a két darab 2-es szám, amiknek egyesülésével egy 4-es, az új világ alapköve jön létre.

A  4-es szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy segítsen letenni az új életed alapköveit

Ez az energia stabilizálja az idei évben az új energiákkal érkező új spirituális tudatállapotodat. Nem fogsz tudni visszazuhanni a régi szintre, hiszen önerőből fejlődtél odáig, hogy az új világ kapuján beléphess. Azonban ez még csak a kezdet. Az új világ még nem létezik, mert olyan mint egy tiszta fehér papír, amire most kell megfestenünk milyennek képzeljük az új életünket. Lehetőséget kaptunk arra, hogy felemelkedjünk és egy új szinten folytassuk az életünket.

Most következik a kemény munka, amivel ezt az új világot és annak új törvényeit megteremthetjük. Fontos szereped lesz ebben, de nem kell semmilyen világmegváltó dologra gondolnod. Az új világ alapjait azzal teremtheted meg, hogy a saját életedet formálod olyanná, hogy az számodra jelentsen örömet, fényt és minden mást, amire vágysz. Ha te önmagadban megtalálod az élet örömét, akkor már egy nagyon fontos alapkövet helyeztél el az új világ megteremtésében

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3513505695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása