Nesze!szer

Arcápolás télen: minőségit és természeteset adjál a bőrödnek!

2017. december 03.

 

 

winterwoman.jpg

 

A természet maga a csoda. Az évszakok váltakozása, a föld rendje. De ilyenkor nekünk is alkalmazkodnunk kell ahhoz, ahol éppen "tartunk", hogy megéljük az adott időszak csodáját. A bőrápolásban sem ugyanarra van szükség télen, mint nyáron. Sokkal erősebb táplálás az, amire vágyik az arcunk. És a legjobb, ha természetes anyagokat viszünk be, hisz így kényeztetjük saját bőrünket is igazán. Nem kell kőolajszármazékokkal és mindenféle szintetikus dologgal terhelni azt. Ha lehet, vigyünk be minél kevesebb mérget!)

Ti is tudjátok, hogy nagy hívei vagyunk az Adrienne Feller termékeknek. Ezek a finomságok 100 %-ban természetes anyagokat tartalmaznak és magyar márkáról beszélünk. Aki nem érezte még a varázslatot, ami ezekből az üvegekből, tégelyekből jön az... na jó, mesélünk néhány termékről, amelyet télre javaslunk nektek, hogy tudjatok válogatni. Már írni róluk is maga a gyönyörűség! 

 

kicsi_aromazen-flora_arcpermet-50ml.png

 

A bőr megfelelő előkészítése a jó arcpermettel kezdődik, a tisztítás után persze. Egy extrán hidratálót javaslunk nektek, Flora a neve és igen, virágok szépítő hatása is benne van. Pannonesence szérum, damaszkuszirózsa-aromavíz, hársvirág- és vadrózsakivonat bújik az üvegben. 10 centiméterről permetezd magadra, kiválóan regenerál és frissít is. Aki ezt használja, az mind annyira beleszeret, hogy rabja lesz. (Nézz meg minden infót róla ITT.) 

 

 

 

kicsi_rdl-arcolaj-15ml.png

 

Az arcolaj az számunkra maga a fogalom, maga a törődés, kényeztetés. Ez igazi életelixír, amit most ismertetünk. 2-3 cseppet kell csak használnod belőle és megtörténik a varázslat.  Pannonessence szérum, damaszkuszirózsa-, fehérlótusz- és rózsafa-illóolaj, karotta CO₂-extraktum, argánfa-, szilvamag- és búzsacsíraolaj, A- és E-vitamin bújik meg benne. Ezt még az arckrém előtt tedd fel és a dekoltázsodra se sajnáljad! A Rose de Luxe arcolaj az, ami eltünteti a fáradtság jeleit és sejtregeneráló hatású is. (IDE kattins érte!)

rose_de_luxe_taplalokrem.png

 

Az alap ilyenkor egy igazán tápláló krém, aminek minden magát szerető nőnek ott kéne lennie a fürdőszoba polcán. A Rose de Luxe sorozat krémei ezt adják. Különleges damaszkuszi rózsa illóolaja, erdei vadrózsa kivonata és az argánfaolaj adja a varázslatot. Ezek harmonizálnak, feszesítenek és élénkítően hatnak a bőrre. Igazi anti aging hatást fejt ki és ahogy az összes Adrienne Feller termék, ez is hat a lelkedre is. Nagyon magas a rezgésszintje az egyik összetevőnek, így egészen biztos, hogy borúsnak kezdődő reggeleken is szebbnek látod majd a világot, ha felkented  ezt a krémet.(ITT nézhetsz utána).

 

kicsi_aromazen-ignisia_testolaj-125ml.png

 

A testünk is megérdemli a kényeztetést. Használsz testolajat? Neeem? Akkor mesélünk neked egy olyan kényeztető termékről, amitől egyszerűen királynőnek érzed majd magad. Aromazen Ignisia a neve. A kádból vagy zuhanyzásból kiszállva kend fel, a még picit nedves bőrre. A benne lévő összetevők pozitív irányba fordítják a gondolkodásodat is, a bőröd meg selymes és puha lesz, az illatok pedig elvarázsolnak. Személyes kedvencem, a sárgabarack- és repceolaj, sheavaj, E-vitamin, jázmin-, rózsa-, vérnarancs-, ceylonifahéj- és szegfűszeg-illóolaja van benne. Ha önértékelési problémáid vannak, akkor is javasoljuk ezt. Olyannyira "felragyogtat", hogy egész nap tündökölni, csillogni fogsz az önbizalomtól. Ugye, mondtuk már, hogy az Adrienne Feller termékek a lelkedre is hatnak? (INNEN tudhatsz meg még többet a testolajról).

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4013408547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása