Nesze!szer

New York: a karácsony már a kirakatban van!

2017. november 28.

 

 

christmas-in-new-york-city.jpg

 

 

 

Hamarosan az év utolsó és egyik legszebb hónapjába lépünk, ideje egy kicsit körbenézni a nagy világban, hogy a kereskedelemben hogyan készülnek az ünnepekre (kivételesen nem a karácsonyi akciókat, és az azt megelőző Black Friday és Cyber Monday őrületet mutatjuk be, már úgyis hátunk mögött tudhatjuk és már csak a futárt várhatjuk a szerzeményeinkkel, hanem maradunk a klasszikus kirakatnézegetésnél). Már nagyon régóta hagyomány a nagy üzletláncoknál, hogy hónapokig tervezik, hogy mi is lesz az adott évben az ünnepi kirakat témája.
New York, USA
Az egyik olyan metropolisz, ahol közel 80 évre visszamenő hagyománya van a karácsonyi kirakatoknak. És gyönyörűek, lássuk be! 
Tiffany
A klasszikus Tiffany-kék dobozok kerültek a kirakatba idén Gene Moore híres fafigurái mellettt, aki 1955-ben csatlakozott a céghez, és alkotta meg a kirakatok kinézetét haláláig, 1998-ig. A kirakatok a Tiffany ajándékok világát mutatják be. Hiszen a legtöbb nő egyik álma egy apró ékszer, kiegészítő  az egyedi kék dobozban Audrey Hepburn, Breakfast at Tiffany's című filmje óta.

Saks Fifth Avenue
Az áruház az idén 80 éves Disney klasszikus, a Hófehérke és a hét törpe tiszteletére rendezte be karácsonyi kirakatait. az idei kirakatokat egy műsorral egybekötve mutatták be, amit az alábbi videóban is láthattok, amit mindenképpen nézzetek meg, ha van időtök. Nem rövid, de megéri! 

 

 

 

Bergdorf Goodman
Idén a New York-i ismert kulturális központokat mutatják be többek között a Természettörténeti Múzeumot és a Brooklynban megtalálható Botanikus Kertet. Gyertek kulturális sétára!
Nesze!Erika

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4013399897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása