Nesze!szer

Így lesz egy ajándékból kettő!

2017. november 27.

 

 

 

pipi_mastercard2.jpg

 

Ez a november-december nem pite. Nálunk egymást érik a születésnapok, névnapok, egyik meghívás jön a másik után. Így állandó fejtörést okoz, hová, mit vigyünk. A lakás már egy kész sütödévé változott, az egészen biztos. De nem örülnek mindenhol a muffinnak. Most éppen egy újabb zsúrba megyünk, ráadásul a családban lesz a szülinapozás. Ilyenkor az ember azért megtudakolja a másik anyukától, minek örülne a szülinapos. Ó, hát nálunk kiderült, mi is ez. Így az egyik délután elmentünk ovi után vásárolni a hétvégi bulira. 

Mondjuk nem volt egyszerű a választás, mert ilyenkor a gyermek mindent megvenne. Magának. Viszont szuper akcióra találtunk úgy, hogy a végén még ő is kapott ajándékot, tényleg! Nem mondom, hogy percek alatt eljutottunk a megfejtésig, mert nem. Mindent megnéztünk, lepakoltunk, kipakoltunk. De csak megtaláltuk a megoldást. 10 000 Ft feletti összeget fizettem. Kártyával. Egyébként is azt gondolom, az ünnepek előtt ne vigyünk magunkkal készpénzt igazán sehová, főleg ne zsúfolt plázákba. Mastercarddal fizettem. És ezen a ponton megkérdezte a kedves eladó: milyen ajándékot választotok? Ajádnékot? Hát mi azt most vettük meg! Nem, kiderült, hogy 10 000 Ft vásárlás felett, ha Mastercard vagy Maestro kártyáddal fizetsz, választhatsz a mostani slágerek közül, a pörgettyű a legmenőbb, de hajbavaló is van. Mi nyilván egy fidget spinnert hoztunk haza, azóta pörgeti a csemete. És egy utalványt is kaptunk, 500 Ft értékben, amit majd januárban válthatunk be, ha 5 000 Ft felett veszünk a REGIO Játék Áruházak valamelyikében valamit. Gyanítható, hogy lesz rá szükség, mert újabb szülinapok jönnek. 

 

 

fs_sh_500_kicsi.jpg 

 

 

A Régió áruházak listája ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5213346185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása