Nesze!szer

Karácsonyház: a hely, ami kell a lelkednek!

2017. november 26.

 

 

karacsonyhaznyit2.jpg

 

 

Létezik igazi karácsonyi paradicsom? Igen! Már tavaly is jártunk ott... és idén sem hagyhattuk ki. Gödöllőn már kinyitott a Karácsonyház. Igaz, sikerült annyi ideig dugulnunk a városból kifelé, hogy a záróra előtt kicsivel estünk be. De minden percért megérte!

A bejárathoz közel már érezni a forralt bort, az ajtónál kaphatsz sült gesztenyét, beérve pedig kitárul a csodák birodalma. Rózsaszín karácsonyfávalfával, vintage stílusúval, messziről érkezővel, táncoló Mézivel, karácsonyfadíszek történelmét bemutató táblával, éneklő jegesmedvével, fotóznivaló kis Polskival. Cukorkával, csillogással, minden gyönyörűséggel várják a látogatókat. Ebben az évben is megveheted a szebbnél szebb díszeket, a hógömböket, az adventi koszorúhoz a gyertyákat, alapokat és feltöltheted a lelkedet a karácsony varázslatával. Nyilván mi sem üres kézzel jöttünk haza, de nincsenek horror árak, sőt.. az egyik óriás gömböt két éve például dupla áron vettük, mint amit a Karácsonyházban tapasztaltunk. Mert a karácsony nem egy nap, hanem egy érzés! És ezt receptre írnánk sokaknak! Köszönjük, hogy gyógyíthatatlan karácsonymániánkat itt is megértéssel fogadták!..

Ps: Göldöllő, Szabadság út 2. - picivel a művelődési ház mellett, a facebook oldaluk pedig ITT.  A csoda legyen veletek, a belépés ingyenes, csak a workshopokért kell fizetni, azokat is érdemes meglesni!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9113378521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása