Nesze!szer

Ő készítette a világ legismertebb fotóját

2017. november 22.

 

 

windows-xp-bliss-photographer-new-wallpapers-charles-orear-5a13df06abae0_880.jpg

 

Sosem gondoltunk bele, hogy ki is készíthette a képet, a háttérképet amit a legtöbben használnak, használunk a számítógépen. Ez a Bliss. Nem nagyon van ember, aki ne ismerné. Mutatjuk. Egyébként a fotó 1996-ban készült Napa Valley-ban, a fényképész azért állt meg útközben, hogy megmutassa majd a helyet utólag a barátnőjének. (Később kérte csak be tőle a képet a Microsoft, persze, nem is értette, miért.)

És a férfi aki ezt fényképezte, 21 évvel a kép elkészítése után valami új kihívást keresett.

Íme 3 új háttérkép és egy jó kis videó. Charles O’Rear azt mondja, annak a bizonyos képnek az elkészítése nagyban változtatta meg az életét. De a férfi kellemes hangja miatt is érdemes megnézni a videót... és persze, lecseréltük a háttérképünket az egyik újabbra. Neked melyik tetszik? 

bliss1.jpg

 

bliss2.jpg

 

 

hatter1.jpg

 

hatter2_1.jpg

 

hatter3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8713346107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása