Nesze!szer

Reggeli Nesze

2017. november 21.

 

helyzetmuller.jpg

 

Figyeled? A mobilod mindig akkor szólal meg, amikor éppen nehéz helyen parkolsz, átmész a veszélyes úttesten, fizetsz a kasszánál, vagy a barátodnak akarod kiönteni a lelkedet! Honnan tudják az emberek, mikor alkalmatlanok?
Ezek nem véletlenek. Ilyenkor jelet kapsz, hogy nem jól élsz. Örökös függésben vagy. Még arra sincs időd, hogy egy veszélyes helyzetet megoldj. Van az életben szent pillanat, ami csakis a tiéd. Ezt elfelejtetted, sőt, menekülsz tőle. Milyen ritka egy meghitt beszélgetés! Egy csendes óra. Egy nyugodt nap. Külső erők rángatnak állandóan, s te függsz tőlük. Így élünk.
A nyugalomtól megőrülünk. A csendben zajt csinálunk, a békében keressük a szenzációkat.
A telefont ki lehet kapcsolni, de a lelket lecsendesíteni nagyon nehéz. Pedig a nagy megoldások mindig a nyugalomban születnek. Amikor nincs más hívód, csak te, és megbeszéled önmagaddal a dolgaidat. De ehhez az kell, hogy otthon légy. S hívd magad. És légy jóban magaddal.
Müller Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3213271333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása