Nesze!szer

Csengőszó, csengőszó: megjöttek a legjobb karácsonyi videók!

2017. november 12.

 

 

pirosajto.jpg

 

Elérkezett a karácsonyi időszak (a Vörösmartyn már álla fa...) és vele a különleges karácsonyi hirdetések is megjöttek Angliából. Zsepiket elő, fokozzunk a cukiságfaktort az egekig, nyissuk ki a csodák ajtaját!

Az örök kedvenceim közé tartoznak már évek óta az angol John Lewis áruház reklámjai, gyönyörű történetek 4-5 percben. Az idei verzióban Moz, a szörny és egy kisfiú a főszereplők. (Neked ki van az ágyad alatt?) 

A House of Fraser reklámja egy testvérpárt és a közös karácsonyokat jeleníti meg, bulisabbak hölgyeknek ajánlanánk! 

A Marks & Spencer kisfilmje a klasszikus angol maciról, Paddingtonról mesél és irtó cuki az egész:

Az Aldi karácsonyi sztorija Kevinről, a répáról regél, aki egy hóember orraként kezdte és ment világot látni. Igazán ötletes és ínycsiklandó! 

A Debenhams egy kétrészes reklámmal készült, újragondolva Hamupipőke elveszett cipőjének történetét, egy ismert színész felbukkanásával (de nem szeretném lelőni a poént, inkább nézzétek meg a két videót, tuti, hogy elérzékenyültök!)
Nesze!Erika

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6413231673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása