Nesze!szer

Őszi ékszertrend. Lánchoz a kabátot?

2017. november 05.

 

pigemartsargaszett.png

 

4 nő, 4 különböző stílus, 4 külön világ találkozott össze Pálmai Ildikó jóvoltából és vált alkotókörré. Egy olyan kis alkotóműhely kerekedett, ahol mindenki megőrzi tervezői függetlenségét és szabadságát, de bármikor számíthatnak egymás őszinte véleményére, közös ötletelésre, vagy támogatásra. A PiGemArt, a B-Version Jewerly, a SEra DSGN Jewerly és az Oliv Gyöngyékszer ékszereiből szemezgettünk.


Mire jó ősszel figyelni, amikor ékszert választunk?

1. Őszi színek
Sok ékszerkészítőt ihlet meg az őszi lombok színpompája, ezek a meleg, mustáros- rozsdás árnyalatok azonban nem minden típusnak állnak jól. Ha ilyen ékszerbe szeretsz bele, válassz mellé egy egyszínű semleges pulcsit, felsőt vagy blúzt, olyan árnyalatban,ami illik a tónusaidhoz.

2. Színcsavar
Az őszi színek helyett keresheted az őszi-téli trendszíneket is. Mivel az ékszer nem csak ruhával, de az összes kiegészítővel is jó, ha passzol, lesd meg az aktuális manikűr vagy smink trendet is, az remek támpontot ad a színválasztás terén. A padlizsán, púder, barack, meggypiros vagy bordó árnyalataival idén abszolút nyert ügyed van.

3. Szettben is divatosan
Az azonos darabokból álló szetteket a magyar nők nagyon kedvelik. Biztonságot ad a tervezői párosítás. A bátrabbak azonban nyugodt szívvel kísérletezzenek különálló, mégis összeillő darabok párosításával. A divatguruk és stylistok régóta erre bátorítanak.

4. A jó ékszer formába hoz
A színek mellett az ékszer formavilága az, ami meghatározó a megjelenésed tekintetében. Rengeteg jó megoldás létezik, a választás csak Rajtad áll. Egy szakmai jó tanács: a legegyszerűbb outfit-ek remekül tűrik a hangsúlyos, nagy, bohém vagy csillogó ékszereket. Megismételhetetlenül egyedivé varázsolják az unalmasnak hitt hétköznapi
szettjeidet is.

5. Sálhoz ékszer? Abszolút!
Elsöprő kisugárzást érhetsz el egy a sálad színeit visszatükröző hangsúlyos karkötővel, de nem kell lemondanod a nyaklánc viseléséről sem. Válassz hosszan lelógó, alul díszített nyakláncot. Mindezt soknak érzed? Próbáld meg egy sálra tűzött, egyedi tervezésű kitűzővel belecsempészni a kellő ragyogást az öltözékedbe.

+1: Kulcs a sikerhez
Minden Nő vágyik a mindent elsöprő, stílusos megjelenésre. Giorgo Armani szavait szem előtt tartva Neked is kezedben a kulcs a tökéletes ékszer kiválasztáshoz: "A stílus és a divat között a minőség a különbség."

Cziner Olivia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8413173342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása