Nesze!szer

5 egyszerű stílustipp, amivel igazán divatos lehetsz

2017. október 29.

 

 

audrey_gyongysor.jpg

 

A stílus nem azt jelenti, hogy minden áldott reggel görcsösen állsz a szekrény előtt, hogy nehogy divatbakit ejtsél. A stílus maga a lazaság és az érzék. Persze, nem mindenki születik ezzel. De van néhány lényeges pont, amit betartva simán élheted igazán stílusosan a hétköznapjaidat is és nem kell órákig válogatni a ruháid között. 

1. Alap. Egy jó farmer mindenkinek kell. Persze, nyilván lehet több is, de mivel mostanában nagyon mennek a szakadt fazonok, akár boyfriend, akár más variációban, lényeg, hogy legyen egy alap jeansed. Nincs mese, erre építhetsz sok mindent. Tornacipővel lehet rohangálós szerkó, tűsarkúval és felékszerezve a felsődet, akár partyra is viselhető.

2. Tudd, hogy mi áll neked jól és mi nem. Ne essél abba a hibába, hogy dundibb virgácsokkal erőlteted a leggingeset (főleg ne nadrágként alkalmazva) és alacsony lányként hosszú ruhákat választva. Amit szeretsz magadon, ami igazán csodálatos (jó,persze, minden testrészed) arra helyezd a hangsúlyt! Egy darázsderék nyugodtan lehet hangsúlyos nagy övvel, vagy egy szuper jó virgács (úristen, de irigyellek!), csodásan fest egy miniben. Hívd fel az erősségeidre a figyelmet!

stilus_kezd_1.jpg

 

3. A csíkos pulcsi legyen az alapruhatárad része. Akár zakó alá gondosan elhelyezve, akár szoknyához viselve mindig, de mindig ad egy jó felhangot az ember öltözetének. A fekete- fehér csíkos örök divat, hidd el, előbb használódik el a mosástól a pulid, minthogy kikerüljön a trendből...

4. Mindig legyen nálad egy nagy napszemüveg. Egy gondosan megválasztott darab az ember aurájának része is tud lenni. Ráadásul bármilyen borús is a hangulatod, félig takarja a fejed. (Életmentő, ugye?!) Nagyon olaszos, dívás tudsz lenni akár a Határ úti aluljáróban is egy kellően foncsorozott barnával vagy feketével... a strasszos változatokat hagyjuk meg másnak, oké?!

5. Mindig legyen otthon néhány óriás kiegészítőd. Egy nagy karkötő egy óriási gyöngysor a legegyszerűbb outfitet is feldobja. Sima, fekete póló, farmer és karperec: nyerő kombó. Akár tűsarkút is vehetsz hozzá és már szaladhatsz is! 

always-wear-your-invisible-crown.jpg

 

+ 1. Bármit is veszel fel, bármit is viselsz, legyen tartásod. Tudd, hogy ez a te napod és kész. Egy dolgot mindig igazíts meg, a fejeden a láthatatlan koronát! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2713087414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása