Nesze!szer

Avokádót a pattanásos és zsíros bőrre is!

2017. október 08.

 

avokados_paki.jpg

 

 

Az a jó, hogy már egész olcsón lehet Avokádót kapni sok helyütt. Mi a "lidliben" szoktuk beszerezni. Ez a zöldség a legjobb káliumforrás és C- és E-vitaminban is gazdag, hogy az Omega 3-at ne is említsük. Az avokádóban gyulladásgátló anyagok vannak, így pattanásos bőr tüneteit is enyhíti. Ráncok ellen sem kutya, szóval, csinálsz belőle egy pakolást? Nem kell más hozzá:

- 1 avokádó

- 1 kanálnyi méz 

- 1 joghurt

- citromlé

 

Nyilván kezdjed úgy, hogy megtisztítod az arcodat. Majd magozd ki az avokádót, a belsejét pedig törd össze villával. Jöhet hozzá egy kiskanálnyi mézet, a joghurtot és pici citromlevet. Össze is turmixolhatod az egészet. Egy jó negyedórát hagyd fent az arcodot, de mehet a dekoltázsra és akár a kézfejedre is. Alaposan mossad le, de ne szadizd a bőrödet. Ugye, milyen szép lett? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9712911415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása