Nesze!szer

Szép álmokat... de aludjál is!

2017. október 02.

 

 

sleep2.jpg

 

 

Aludni nem annyira egyszerű mindig. Mert gondolhatja az ember, hogy leteszi a fejét és kész... de az nem úgy van. Ha épp nincs kis gyerek a háznál, ami, vagy aki indokolná az alvás fogalmának nem értését, akkor is bőven lehetnek problémák, ami miatt nem szunyál rendesen az ember. Persze, lehet szedni altatót, de azért tudjuk, hogy ennek durva mellékhatásai vannak. Az illóolajok nagy szerelmeseként inkább valami természetesen ajánlanék nektek.Semmi mű nincs benne és az illata csodálatos. Mondjuk,, parfümökben is ez az egyik kedvenc összetevőnk: narancsvirág. Ennek lélektani hatása:

  • antidepresszáns
  • segíti a pihentető mély alvást
  • idegtonizáló
  • oldja a szorongást, indulatot és a streszt
  • kiválóan oldja a sokkos állapotok, pánikrohamok, hisztéria tüneteit
  • csitítja az érzelmi feldúltságot

 

Már csak szagolgatni az üvegcsét is maga a csoda. De azzal is sokat segíthetsz, ha alvás előtt magad mellé teszed, vagy párologtatod. Esetleg a testápolódba is tehetsz néhány cseppet. Sokkal, de sokkal könnyebben tudsz majd aludni. A szomszéd kutya ugatására nem tudunk hatni, ám a te alvásodra igen. A L'amia kínálatában most könnyen juthatsz hozzá egy üvegcse ilyen finomsághoz, használd bizalommal, nekünk bevált!

L'Amia Natura narancsvirág illóolaj 1 500 Ft

 

 

fullsizerender_64.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1412914131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása