Nesze!szer

Rihanna megint aranyba nyúlt!

2017. szeptember 26.

 

fenty-beauty_nyit.jpg

 

Fenty Beauty. Ez a neve Rihanna sminkes kollekciójának. Lehetne ez ugyanolyan, mint a többi. Egy kis szájfény, egy kis pirosító, egy ki ecsetecske. De akkor nem Rihannáról beszélnénk. A világ legegyszerűbb trükkjét vetette be: gondolt a vásárlókra. Olyan cuccokat dobott piacra, amit mindenféle bőrszínnel rendelkező hölgy használhat. Tehát van nagyon világosra, akár albínóra is és a szépséges csokira árnyalatra is alapozó. Mert eddig ezt még egy cég sem vállalta be. De miért is? Egyébként gyönyörűek a termékek, mutatjuk is!

És enyhe megtámogatásként az Elle számára is készült egy beauty anyag Rihannával. Letisztult, de mégis kreatív képek. A termékek egyébként a Fenty webshopjában és szokás szerint a Sephorában kaphatóak. Bravó Riri, most kicsit kezdünk újra a szívünkre engedni a szigetes malőr után...

Ps: nyilván iszonyat sikeresek előrendelések alapján is a termékek!

 

fenty_20beauty.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2712897380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása