Nesze!szer

A legegyszerűbb bőrradír házilag

2017. szeptember 24.

 

kavezacc.jpg

 

 

A kávét nem kevesen szeretjük a Nesze olvasók közül. Ugye... és milyen jó, hogy mindig marad egy kis zacc. Néhány nap és már el is készülhet a legtutibb bőrradír. Te mivel vegyíted? Mi mandulaolajjal összekeverejük a zaccot és már kész is. 

 

kavezacc2.jpg

 

Extrázhatod is persze. Barna cukorral is kitűnő és ha még kókuszolajat is adsz hozzá, csodásan puha bőrt ad. Sima babaolajjal is finommá tesz. És ha a szezon aktualitását is beletennéd, akkor adj még hozzá egy kanálnyi sütőtököt és egy kis vaníliás olajat vagy vanília kivonatot.

Amennyiben a fürdőszobát nem szuper felszerelt, de szeretnél leradírozni a testedet, keverd össze a testápolóddal a zaccot. Na, mi a te titkod, hogy készíted a házi radírt?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4812888334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása