Nesze!szer

Disney esküvői ruhák

2017. szeptember 22.

 

 

ddisney-wedding-dresses-kuraudia-co-1-59c4b2ee80ad2_880.jpg

 

Hol volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl... élt egy királylány. No, ennek a királyleánykának egyszer csak jól megkérték a kezét. Nyilván azon nyomban igent is mondott. Majd bújni kezdte az esküvői katalógusokat, hogy igazán mesebeli esküvője legyen...

Kb. ez játszódhatott le a japán Kuraudia Co.cég fejében, amikor kitalálták, ők bizony megkeresik a Disney céget, mert nagyon szívesen kreálnának egy igazán mesés kollekciót. Szó, szót követett, szerződést szerződést, majd megszületett egy varázslatos kollekció. Így már Hófehérke, Csipkerózsika, Belle, Ariel, Hamupipőke, Galambbegy ruhában is oltár elé járulhat az, aki nem sajnál 3 600 dollárt perkálni érte. Persze, a vőlegény is lehet mesés, ő már olcsóbban megússza a dolgot, az olyan 900 dollár csak. Na, ki melyik hősnő szeretne lenni?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7612886090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása