Nesze!szer

4 új és botrányosan jó parfüm az őszre

2017. szeptember 22.

 

 oszi_parfum.jpg

 

Az új illatoknak szezonjuk van, ugyanúgy, mint a gumicsizmának jelenleg. De kinek van arra ideje, orra, hogy minden újdonságot végigszaglásszon a parfümériákban? Most javaslunk nektek 4 női, őszi illatot, ami nekünk bejött. Viszont ne feledd, ne feledjétek minden illat más és más a bőrön. Lehet, hogy rajtad a körtés alapjegyet érezni majd erősen, rajtam pedig a magnóliát. 

chanel_gabrielle.jpg

 

Gabrielle

Ez az illat azt az időszakot idézi meg, amikor Coco Chanel még fiatal volt. Amikor még Gabrielle volt. A lányt, akiből majd egy nagyon erős nő lesz és hatással lesz mindannyiunk életére. Chanel illatot már mindenki szagolt, ez egészen biztos (főleg ti, Nesze olvasók!). A Gabrielle nem a régi, nehéz vonalat hozza, hanem a trendibb, könnyedebb vonulatot. Nem cukorkás, nem kölnisen taszító, mint anno a nagynénin volt az original, hanem más. Narancsvirág, mandaring, ylan-ylang, tubarózsa, grapefruit. Nem véletlenül lett az egykori vámpírlány az arca, mert tényleg jóval frissebb, mint a Chanel vonala volt eddig. Ami nagy pozitívuma, hogy igazán tartós. Kicsit játékos, de nem túl pajkos. Nem hivalkodóan határozott, de nem is felejtős. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének valamit a karrierjükben is letenni az asztalra. Akik még nincsenek ott, de már bőven az úton járnak... tűsarkúban! 

valentino_donna_aqua.jpg

 

 

Valentino Donna Aqua

Nőies, nőies és nőies. Ezt tudnánk mondani elöljáróban. Ez az illat tényleg egy donna. Valentino-nál se kevés parfüm jelent meg az utóbbi években, de ez igazán tetszetős. Körte, mandarin, jázmin, törpe hawaii rózsa, szantál. Más összetevők is vannak benne persze, a lényeg viszont egy igazán szép, krémes parfüm lett. Nem olyan, mint az eredeti Donna, ne azt várd, de olyasmi az egész, mint amilyen örömteli tud lenni, amikor kapsz egy doboz igazán különleges bonbont. Kis- és nagy kosztümhöz is ajánlanánk, de nem a manusnő típusnak, hanem azoknak, akik tényleg ismerik a nőiességet közelről (ami nem szoláriumba járást és hajpótlást jelent!). Jó választás!

 

 

 

hermes-twilly-d-hermes-edps9-300-300.png

 

Hermés Twilly

A Hermes táska persze fogalom. Ami azért nehéz is lehet. Mert nem egy fiatalos életérzés a márka. A Twillyvel most az Y generáció felé nyitottak. Ez egy igazán pikáns és pajkos parfüm. Cuki, de nem a csöpögősen cikis kategória. Kicsit kislányos, de nem röhögcsélős. Az üveg mondjuk elég beleszeretős típusú, nincs mese, az tényleg bájos és kész. Maga az illat pedig elsőre nem üt, másodikra viszont nem tudod elfelejteni. Van némi Poison utánérzésünk, de sokkal lágyabb verzióban. Gyömbér, tubarózsa, szantálfa. Mi rózsásak lettünk tőle, de máson máshogy szerepel, ugye... igazán vidám őszt mutat a bőrön! Azoknak ajánljuk, akik nem hajlandóak beletörődni abba, hogy az ősz kötelezően búskomor és sötét. Vidám lelkek társa lehet! 

 

scandal.jpg

 

Scandal

A végére pedig jöjjön egy botrány! Mert egy kis dráma mindig kell, ugye? Jean Paul Gaultier új illatáról beszélünk, ami nem pite. Az üveg maga a csoda. Egyedi, izgi, szexi. És végre egy olyan választás, ami meglepően indul. Mézesen és vérnarancsosan! Persze, van benne még pacsuli és gardénia is, de meglepően érdekes elegy az egész. Emlékeinkben dekandens csütörtök esték jönnek elé, olyan, amelyekre azért emlékszünk rendesen. Ha befújod vele magad, tudod, hogy a te aurád egészen biztos hatni fog másokra. Édes az egész, a fejedbe is bemászik és nem felejted. Csak olyanoknak javallanánk, akik nem félnek botrányosan hatásosak lenni! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7012883364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása