Nesze!szer

Te kinek köszönnéd meg a támogatást?

2017. szeptember 20.

 

viragoscsajok.jpg

 

 

Nők, akik támogatják egymást. Csajok, akik segítséget nyújtanak a másik számára. Anyuka, akinek sokat köszönhet valaki. Ölelő karok, ölelő szívek, akik a mindennapokban ott vannak. 

Annyi, de annyi gáncsoskodásról, mással kibabrálásról hallani mostanában (és saját bőrön is tapasztaljuk sajnos), hogy most mutatunk valami igazán szívderítőt. 3 filmet arról, hogy híres lányok köszönetet mondanak. Csajoknak, nőknek. Mi sikeresen megkönnyeztük mindhármat. A Triumph készítette ezeket, hisz a cég már 131 éve támogatja a nőket. És támogatja azt, hogy a nők támogassák egymást. Szükségünk is van erre! 

Amennyiben téged is inspirálnak ezek a videók, úgy kérjük, írd meg a te történetedet. A történetet arról, te kinek köszönöd a támogatást. A leginspirálóbb történet beküldője egy Triumph szettel ajándékozhatja meg azt, akinek köszönetet mondana. A leveleket ide várjuk: neszebeauty@gmail.com

Beküldési határidő: október 5.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8712881132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása