Nesze!szer

Őszi szerelem

2017. szeptember 17.

 

autumnlove.jpg

 

Az idei nyár intenzitása senki számára nem kérdőjelezhető meg. Talán érezzük, hogy minden megtörtént, ami csak megtörténhetett… Váratlan, hirtelen szakításoknak, veszekedéseknek, eltávolodásoknak voltunk szemtanúi. Próbára tették kapcsolatainkat. Rá kellett éreznünk, kinek van helye továbbra is életünkben. 
Tudtjuk, hogy most valami megváltozik. Valami a végéhez közeledik. Ez a természet rendje. Ami megérett az elengedésre, intsünk neki búcsút.
Az ősz energiája arra ösztönöz bennünket, hogy újra átértékeljük emberi kapcsolatainkat. Ami nehéz, ami teher, ne cipeljük tovább az úton. Köszönjük meg, hogy életünk része volt, és engedjük szabadjára. Mindkettőtöket felszabadítod ezzel. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted többé. Annyit jelent, hogy nem tartod magad és a másikat szenvedésben a függőségeddel. A szeretet örökre megmarad. Amint készen álltok arra, hogy ne a játszmák éltessenek Benneteket, akkor lesztek készen a kapcsolódásra. Addig mindenki a saját sérüléseit gyógyítja.
Ha úgy érzed, bármely emberi kapcsolatod érdemes arra, hogy meggyógyítsd, akkor ne késlekedj. Őszzel sokkal inkább vágyik mindenki a kötődésre, stabilitásra. S még ha el is választott a sors Benneteket a nyáron, most újra éledhetnek az érzések. 
Ősszel ember még magányosabbnak érezheti magát, akkor is,  ha kapcsolatban él. Az energiák gondolkodásra, befelé fordulásra, önértékelésre késztetnek. Ösztönösen érezzük, hogy nemsokára ideje újjászületni, de addig is meg kell szabadulnunk mindentől, ami már nem tartozik hozzánk. Jobban vágyunk az otthon melegére, a stabilitásra. A kalandorok megnyugszanak, jobban hajlanak az elköteleződésre.
A párkapcsolatokra is kedvezően hatnak az energiák. Közelségre, szeretetre vágyunk, valódi összeolvadásra.
Aki az év első felében tudatosan vetett, az nemsokára arathat. Illetve mindenki aratni fog, csak nem mindenki azt, amit szeretne.
Egyre több stabil, életre szóló kapcsolat köttetik. Szép lassan megérnek a párok a megélésre. Maguk mögött hagyják a sérelmeket, a fájdalmakat, a játszmákat. Tökéletesen önmaguk lesznek, ami pontosan elég az összeolvadáshoz.
Ez a néhány hét stabilitást hozhat életed minden területén, ahol már nem húznak vissza blokkjaid. Ahol még vannak tisztogatni való energiák, begyorsulhatnak. Felgyorsul a tisztulás. Éppen ezért ne ijedjen meg senki, ha a semmiből törnek elő ehhez kacsolódó testi tünetek, mint pl. a végtagok zsibbadása, a gerinc és a kezek-lábak fájdalma, homályos látás, bőrviszketés, kiütések, emésztőrendszeri panaszok (főleg amik az elengedéssel kapcsolatosak: puffadás, hányás, hasmenés, székrekedés), merevség, torokfájdalmak, köhögés, tüsszögés, váladékozás, mozgásszervi panaszok.
Szánj egy kis időt arra, hogy letisztázd magadban, mire vágysz igazán. Mi az, amit szeretnél stabilizálni az életedben. És vajon mi az, amit még mindig nem tudtál szélnek ereszteni mindahhoz, hogy ezt elérd!?
Mohácsi Viktória (előző életek blog)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5912871664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása