Nesze!szer

Dolgok, amiket szeptemberben szeretünk

2017. szeptember 11.

 

 

planet_spa_relaxing_thailand_hidratalo_furdo-_es_tusoloolaj_rleaxing_thailand_1699_ft_2173_3_mood.jpg

 

Az ősz általában elrémiszti az embert, pont azzal, hogy a nyár vége... jesszusom, ez de egyszerű volt. Na, mindegy, értitek. Ráadásul, az idei időjárás az azért brutálisan furcsára sikeredett és a papucsok után a bokacipőt kellett elővenni, majd újra a szandálokat. Mi azért összeszedtük, melyek is azok a dolgok, amelyeknek mi már most örülünk a szeptemberi felhozatalból és egyáltalán nem drágák, sőt! 

Ps: Ne csodálkozzatok, ha fura napjaitok vannak, ez a hónap elég hullámvasutas jellegű lelkileg!

Csoda testápoló!

herbioticum_sheavarazs_granatalmas_krem_a53a204739f2e4afffeaa8752ffa6291.jpg

A shea jótékony hatása senki előtt nem titok. És végre egy termék, ahol természetes összetevőkkel teszik össze és még kenhető is. A  Herbioticum Sheavarázs gránátalmás testápolója nagy szerelmünk. Hozzáadott E-vitamint is tartalmaz, könnyen beszívódik és nem para a felvitel sem. Érzékeny bőrre is ajánljuk, szenzációs. A sheához kakaóvajat kevertek, így a kollagén termelődést is segíti. Kisbabás családoknak is ajánljuk. Szerelem és 2 000 Ft körül van egy nagy tégely!

Ajakápoló cukorkásan és nem ragadósan!

img_3055.JPG

 

A Labello kis testvére a Labellino most málnás-almás és mentás ajakápolókkal jött a piacra. Jól kenhető, finom illatokkal. Az ápolás mellett pici fényt is ad a szájnak és jól megmarad a bőrön. Cuki, tényleg. 

 

Kíméletes arctisztítás

eucerin-dermatoclean-micellaris-tisztito-viz3s-300-300.png

 

A micellás víz nagy forradalom az arctisztításban és a mi fürdőszobánkban is (már Anyunál is lecseréltük). Érzékeny bőrűeknek szuper lehet az Eucerin új mici vize kíméletes, nem irritál és jól tisztít. Nagyobb smink leszereléséhez több vatta kell, de egy egy sima nappali smink hamar lejön. És frissít is utána. Nem túl olcsó, több mint 3 000 Ft, de megéri, ha ügyelsz arra, ne irritálja semmi az arcodat és ne maradjanak szennyeződések rajtad!

 

Spirál, ami nem töri le a pillákat és mégis vastagít

mark_big_and_style_dusito_szempillaspiral_1999_ft.jpg

A Loreal'nak már volt egy hasonló spirálja, de az két véggel dolgozott és sajna, letörte a pillákat, mert elnehezítette. Az Avon Mark most kihozott egy szempillaspirált, ami vastagít, dúsít és simán egymásra kenheted a rétegeket. Szép, jó fekete hatást ad és nem is drága (max 2 000 Ft). Egyébként pedig szuper otthoni spa termékek is jöttek ki a márkánál. 

Trendi kézkrémek

teaser-nivea-hand.jpg

 

A Nivea márka fogalom, a kék tégelyes dolgokat imádjuk. És most gondoltak egy nagyot, átdesignolták a kézkrémeiket, Szuper, a táskába dobható külsőt kaptam, mind parabénmentes, ásványianyagmentes és a fincsi illattal játszik. Van express típusú, anti age, repair, smootchare, intensivecare, nem lesz nehéz megtalálni a sajátodat. Nem is drágák és jók is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3512817404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása