Nesze!szer

A bordó újra trendi: IsaDora ősz

2017. szeptember 03.

 

autlegends17_group1_rgb.jpg

 


Inspiráció, mesés szépség, függetlenség, luxus. Az IsaDora Autumn Legends 2017-es sminkollekciójának jelszavai, amit az egyéniség ihletett: mély és gazdag árnyalatok, valamint olyan luxus anyagok, mint a bársony, a műszőrme, a selyem és a sifon. A szezon vezető színe a vörös - a dekadencia, a finom nőiesség és a szerelem jelképe –a rozsdabarnától egészen az ízletes vörösbor telt árnyalatáig mindenféle változatban megjelenik a smink összeállításban.
Blush & Glow Draping Wheel – ideális pirosító paletta mindennapos használatra
A draping során az arc formázása pirosítóval és highlighterrel történik. A paletta az ehhez szükséges 4 bársonyos finisű, fényes és matt pirosító árnyalatokat, valamint egy highlightert tartalmaz. Mindegyik árnyalat erősen pigmentált, könnyedén egymásba mosható ecset segítségével, és szinte ráolvadnak a bőrre.
Így használd:
1.Egy sötétebb árnyalatot húzz ecsettel az arccsontok alatt a halánték és a fülek felé, majd finoman satírozd a szemöldökcsont felé.
2.Az arccsonton használj világosabb árnyalatot, az ecsettel ismét a halánték felé haladva. Enyhé mosd el a sötétebb árnyalattal a szemöldökcsontnál.
3.Használd a highlightert az előbb alkalmazott árnyalatok finomítására, vagy csak adj vele egy kis extra ragyogást a bőrnek!
Tipp: Az egyes pirosítók önmagukban és egymással keverve is használhatóak. A színek keverésével kialakíthatsz a bőrtónusodhoz fényességében és árnyalatában leginkább passzoló árnyalatot is.
Ára: 10.990 Ft,-
A legjobb hatásért próbáld ki a Face Sculptor Brush ecsetet! (5.200 Ft,-)

Liquid Lip Cream
Ezek a csodák egyesítik a szájfények könnyedségét és a rúzsok telt árnyalatait, könnyű, krémes textúrájának köszönhetően pedig finoman siklanak az ajkakon.
Ára: 4.800 Ft,-

wonnaiwidbru_561_pr_rgb.jpg

 

Wonder Nail hosszantartó körömlakk három új árnyalatban, szenzációsan szépek! 
560-Vintage Rose
561-Red Legend
562-Ruby Velvet
Ára: 3.300 Ft,-
Lip Desire Sculpting rúzs két új árnyalatban:
73-Vintage Rose
28-Bare Beige Ára: 5.490 Ft,-

Sculpting vízálló ajakceruza
28-Bare Beige
Ára:4.100 Ft,-

eyeshaqua_12_open_rgb.jpg

 

Eye Shadow Quartet két új árnyalatban:
12-Smoky Velvets
13-Autumn Legends
Ára: 6.990 Ft,-

bigbolext_group2_pr_rgb.jpg

 

 

Big Bold Extreme, extra dúsító szempillaspirál: megagiga jó!
Ára: 5.490 Ft,-


Sculpting vízálló szemöldökceruza, szemöldökkefével és háromszög formájú heggyel a
gyönyörűen íveét szemöldökért.
Ára: 5.490 Ft

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1512799916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása