Nesze!szer

Adj egy kis színt orcáidnak a tökéletes sminkért

2017. szeptember 02.

 

 

xenia_blushnglow_21238_small_rgb.jpg


Az IsaDoranál már javában készülődnek az őszi-téli szezonra, amelynek fő témája a draping, vagyis a kontúrozás új formája. Az arc formázása ezúttal pirosítóval történik. Blush & Glow Draping Wheel – ideális pirosító paletta mindennapos használatra
A draping során az arc formázása pirosítóval és highlighterrel történik. A paletta az ehhez szükséges 4 bársonyos finisű, fényes és matt pirosító árnyalatokat, valamint egy highlightert tartalmaz. Mindegyik árnyalat erősen pigmentált, könnyedén egymásba mosható ecset segítségével, és szinte ráolvadnak a bőrre.

Így használd:
1.Egy sötétebb árnyalatot húzz ecsettel az arccsontok alatt a halánték és a fülek felé, majd finoman satírozd a szemöldökcsont felé.
2.Az arccsonton használj világosabb árnyalatot, az ecsettel ismét a halánték felé haladva.
Finoman mosd el a sötétebb árnyalattal a szemöldökcsontnál.
3.Használd a highlightert az előbb alkalmazott árnyalatok finomítására, vagy csak adj vele
egy kis extra ragyogást a bőrnek!
Tipp: Az egyes pirosítók önmagukban és egymással keverve is használhatóak. A színek keverésével kialakíthatsz a bőrtónusodhoz fényességében és árnyalatában leginkább passzoló árnyalatot is.
Ára: 10.990 Ft,-

Face Glow Highlighting Wheel – a bőrtónus kiemelésére
A Face Glow Champagne Glow 5 ragyogóan fényes, fényvisszaverő gyöngyökkel ellátott, különböző árnyalatú highlightert tartalmaz, mellyel extra dimenziót kölcsönözhetsz az arcodnak. A paletta arc és szemhéjpúderként, minden bőrtípusra használható.
Ára: 10.990 Ft,-

Face Glow Prisma Wheel – a szívárvány színeiben szikrázó highlighter
Emeld ki szépséged a szivárvány fénylő árnyalatait felvonultató paletta segítségével. 5 holografikus hatású highlighter, melyek csodalátos ragyogást kölcsönöznek bőrödnek.
Használata:
1.Húzd végig a palettán a púderecsetet a többszínű, holografikus hatás kedvéért, vagy használd a színeket egyesével, ha visszafogottabb hatásra vágysz.
2.Használd a highlighter az arc magasabb pontjain, vagy szemhéjpúderként, de kipróbálhatod
a válladon és a dekoltázsodon is.
Ára: 10.99 Ft,-

Strobing Highlighting Stick – a finom szaténos ragyogásért

A Strobing Highlighting stick könnyű, krémes textúrája finoman olvad a bőrre. A finom, fényvisszaverő részecskéknek köszönhetően az eredmény lágy ragyogás és csodás fény.
Ára: 5.990 Ft,-


Nesze!Dóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3412790206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása