Nesze!szer

A MAC ismét az AIDS ellen kampányol

2017. szeptember 01.

 

 

vgfall17_lipglass_onwhite_hires.jpg

 


Jó ügyért harcolni mindig öröm, a MAC-nél pedig 1994 óta minden, a Viva Glam termék árát a világ legszegényebb részein élő, HIV-vel, illetve AIDS-el fertőzött emberek megsegítésére fordítják a MAC AIDS Alapítványon keresztül.
A legendás kampány az évek során számos sztárt és stílust vonultatott fel, mindeközben pedig végig hű maradt alapvető értékeihez, mint a pimasz szellemiség, a polgárpukkasztó stílus és az élet elfojthatatlan szeretete.
A legújabb trendkiadásuk arca Taraji P. Henson, amerikai színésznő (láthattad többek között az Emprie című sorozatban), aki karizmatikus személyiségének, magabiztosságának és megnyerő stílusának köszönhetően napjainkra saját kis birodalmat épített, ezúttal pedig egy erőteljesen csábító kollekcióval örvendeztet meg minket. A rezes-barna, aranyló csillámokkal megspékelt szájravalók kilométerekről magukra vonzzák a tekinteteket, így szerintünk nem is kell több érv, miért érik meg a beruházást. A Viva Glam Taraji 2 kollekció mától kapható a MAC szaküzletekben. A rúzsok ára 6.100-, a szájfényeké pedig 5.900 forint.
Érdekesség: a M·A·C AIDS Alapítvány ezidáig csak a M·A·C VIVA GLAM rúzsok és szájfények árusításán keresztül mintegy 400 millió dollárt adományozott a HIV/AIDS elleni küzdelemre. Bravo!
Nesze!Dóri

 

vgfall17_lipstick_onwhite_hires.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3312795782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása