Nesze!szer

Tuti wellness kencék otthonra

2017. augusztus 30.

 

 

home_spa_home.jpg

 

Hogy vagy? Öööö... szóval és amennyiben égető szükségét érzed egy testi-lelki felfrissülésnek, nem kell tízezreket elköltened egy szépségszalonban; helyette megkreálhatod a saját kis otthoni oázisodat. Szóval ha stresszes vagy az időjárásváltozás, a sulikezdés vagy a mindjárt itt a szeptember és vége a nyárnak feeling miatt , összegyűjöttük kedvenc spa termékeinket, amelyek megadják számodra a jól megérdemelt kényeztetést. Időt te szakíts rá, azt mi nem tudunk. Ezek a termékek viszont garantáltan jót tesznek a lelkednek is! 

Missha paraffinos melegítő bőrápoló kesztyű (1.180 Ft,-)
Kifejezetten otthoni használatra találták ki ezt a paraffinos kézápoló kesztyűt, amely kollagén és elasztin hatóanyagú, így nemcsak a bőrre jótékony hatású, a körmöket is kellően átpuhítja. Innen tudod beszerezni: http://bbkrem.hu/missha-paraffinos- borapolo-kesztyu.html

Alverde vadrózsás éjszakai krém (899 Ft,-)
Bevalljuk, eleinte tartottunk attól, nehogy túl intenzív illatot árasszon a krém, de szerencsére pozitívan csalódtunk. A bőrünk úgy beszippantotta, hogy csak pislogtunk, ráadásul pihe-puha érzetet hagyott maga után. Simán lehet reggel is használni, totál luxus a feelingje. Szerintünk.

Yves Rocher Pure System mélytisztító arcmaszk (1.990 Ft,-)
Szupernek találjuk ezt a maszkot, ugyanis felkenjük, nagyjából 3 perc alatt megszárad és már moshatjuk is le. Olyan puha lesz a bőrünk, mint egy 20 perces maszk után. Sokkal simábbnak, egyenletesebbek érezzük utána az arcunkat, ráadásul egyáltalán nem zsíros.

The Body Shop Lip Scuff ajakradír (2.650 Ft,-)
Nem lehet túlzásba vinni a The Body Shop eme csodáját, amely bizsergető hatású, felturbózza a vérkeringést, radírozó szemcséi pedig gyógynövényekből állnak, ezáltal kíméletesek mégis hatásosak. Legnagyobb hátránya, hogy extrém gyorsan fogy.

Neutrogena tápláló testápoló sarki szederrel, norvég formula száraz bőrre (1.400 Ft,-)
Sokféle testápolót kipróbáltunk már, de ez vetekszik a csúcskategóriás termékekkel is. Kellemes állagú, hidratáló hatású, nagyon gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet.

Rimmel Nail Rescue körömápoló lakk (1.800 Ft,-)
Nagyon szeretjük, időnként még a színes lakkok alá is felvisszük, merthogy ettől kevésbé törik be, a réteges törés pedig teljesen megszűnt.

Lush Ocean Salt arc-és testradír (3.450 Ft,-)
Nekünk nagyon bevált a só kristályok elég nagyok és jól radíroznak,nem kell belőle sok, illata finom citromos, használat után a bőrünk sokkal puhább és simább, és csak egy egész picit szárít, de így is megéri a beruházást.
Nesze!Dóri

 

fullsizerender_45.jpg

 

+ 1 Tuti tipp: Rossmann Wellness&Beauty mandulaolajos tengerisós testradír (1 399 Ft)

Durva, nagy szemcsés cucc. Először azt hiszed, ledarálja a bőrödet, de a mandula olaja finommá, puhává teszi. Az illatától pedig kész leszel. A webshopban most csak egy másik fajtát találtunk, de biztos az is nagyon tuti. Mi maradunk a mandulásunknál, az telitalálat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9812778660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása