Nesze!szer

Reggeli Nesze

2017. augusztus 20.

 

energiak.jpg

 

A most érkező energiák azt üzenik neked, hogy Készen Állsz…Nem lesz ennél ígéretesebb pillanat…Ha van bármilyen jel,üzenet vagy megerősítés amire eddig vártál, hogy elindulj, akkor Ez Az A Jel…

Az energiák, most azt kérik tőled Patrícia, hogy higgy magadban, legalább egy egészen kicsit

Ők ezt a pici kis hitet most képesek óriásira erősíteni, ha te is úgy akarod. Bármit terveztél magadnak az idei évre akkor itt az ideje, hogy felállj végre és megtedd az első lépéseket. Ha pedig már úton vagy, akkor tudd, hogy jó úton vagy és most rengeteg megerősítés érkezik hozzád.

Ha csak egyetlen dolgot teszel most magadért, akkor tedd meg, hogy elképzeled milyen lenne az a tökéletesen boldog és kiegyensúlyozott élet amire vágysz. Ha csak egy egészen kicsi erőt képes vagy adni ennek a gondolatnak, akkor ez az erő most hatalmasra nő és elhozza eléd amire vágysz.

Az energiák látják az erőfeszítéseidet és azt üzenik neked, hogy itt van a hátad mögött az Erősítés. 

Ha eddig egyáltalán nem tapasztaltál pozitív előrelépést az életedben, akkor most semmiképp Ne Add Fel, mert a segítség amit olyan régóta kértél már csupán karnyújtásnyira van tőled. Az előtted álló néhány napban azt fogod érezni, mintha Aladdin csodalámpása lenne a kezedben. 

Ugye van elég bátorságod megdörzsölni a csodalámpát és kimondani a legmerészebb kívánságodat?

Kedves Olvasó, minden erő készen áll rá, hogy támogasson téged, így mostantól Csak Rajtad múlik, hogyan használod ezt az erőt. Az Univerzum Minden Erővel azon dolgozik, hogy Boldog Légy.
Shcilling Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8112764090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása