Nesze!szer

Rózsalugas a neszeszeredben

2017. augusztus 16.

 

rozsas_nyito.jpg

 

 


Meglehet, a nyár lassan a végéhez közeledik, az elbűvölően friss, virágos és gyümölcsös
illatok ideje korántsem áldozott még le. A L’Occitane új illata egy elegáns vörös rózsa illatát idézi, amelyet a rózsa és a ribizli friss és intenzív aromái tesznek még csábítóbbá. Az Eau De Toilette egész nap elbűvölő illatot kölcsönöz bőrödnek, amelytől úgy érzed majd magad, akár egy romantikus film hősnője; fújd a Rose Rouge EDT-t a száraz bőrödre, hogy egész nap érezhesd a friss, karakteres illatot. (Ps: tudtad, hogy a rózsa megnyugtatja a szívet, az idegeket és kiegyensúlyozottá tesz? Bizony, ilyen hatása is van!)

Tippek:
1. Permetezd egyenletesen a pulzuspontokra (nyak, mellkas, csukló, fülek mögött), amilyen gyakran szükségét érzed. Ne dörzsöld össze a csuklóid, mert ez megtörheti az illatmolekulákat és így kevésbé lesz hosszan tartó a hatása. 
2. Permetezd ruháira 10 cm-es távolságból: a szoknya szegélyére, kendőre, a kabátod gallérjára (nyilván már ősszel...D).
3. Az illat egyenletes elosztás érdekében permetezz egy illatfelhőt magad elé, majd sétálj bele .
A parfümöt tartsd napfénytől elzárt, hűvös helyen, a hosszantartó hatás megőrzése érdekében.
A Rouse Rouge Eau De Toilette a L’Occitane ikonikus 75ml-es parfümös üvegében található, ára 14.200 Ft, és nagyon jó kiegészítő termékek is vannak hozzá. 

Nesze!Dóri

rozsas_parfum.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4912749486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása