Nesze!szer

Női lélek... Férfi sors

2017. augusztus 16.

 

 

noi_lelek_1.jpg

 

Azt mondhatom, évek óta készülök erre a posztra..évek óta erre az egyre..

Hosszú idő volt, mint ahogy hosszú idő Nő-vé érni..
Azt gondolnánk, megvan a tested, minden adott, hát csak használnod kell! 
Valóban olyan egyszerű lenne?! 
Valóban olyan egyszerű Nőnek lenni?
Elmondhatom: nem!

Nehéz lehet akkor, ha egy olyan világban növünk fel, ahol azt érzed, hogy nőként minden szerepkörben meg kell állnod a helyedet. 

Nehéz lehet akkor, ha a párkapcsolataidban az az érzésed, hogy versengeni akarsz a kedveseddel.

És nehéz lehet akkor is, ha nem tudsz kérni.. ha azt hiszed, azért mert segítségért kiáltasz, veszitesz az értékedből..

És nehéz lehet akkor is, hogy nem mered magadat teljesen odaadni....  Félsz, hogy sebezhetőséged túlságosan kiszolgáltottá tesz, és csak újabb fájdalmakhoz vezet..

És nehéz lehet akkor is, ha a csalódásaidért a másik nemet hibáztatod..

Nos..ilyenkor indul az a belső munka, aminek következtében ma már az a Nő vagyok, aki reggelente mosolyogva néz a tükörbe, és élvezi, hogy most Nő lehet.

Ma már köszönöm, hogy az lehetek, aki vagyok! Köszönöm az összes Szerelemnek, akik hozzásegítettek, hogy én Én legyek! Köszönöm a boldogságot, ahogy köszönöm a csalódást és könnyeket is! A világ kétpólusú; ahogy megvan benne a könnyedség, megvan benne a nehézség is.

Köszönöm, hogy ma már, ahogy magamat is tisztelem és elfogadom, ugyanúgy tiiteket is, Férfiak - tisztellek és elfogadlak!  Hisz' én Nő vagyok, igy nem tudom, milyen Férfinek lenni. Nem tudom, milyen lehet kicsi koromtól elfojtani az érzéseimet, és nem sírni, mikor belülről fáj, mert azt tanítják, hogy a férfi nem sír. (pedig nem kéne!)
És azt sem tudom, milyen az elhagyatottság érzését megélni, amikor feleségünk, kedvesünk kilép a kapcsolatból, és én csak elbújva sírhatok, hisz' férfi vagyok.
Nem tudom, milyen gyermekem születését megélni férfiként, és hogy milyen félelmek jönnek az apasággal..

Sok mindent nem tudok..De ahogy a Nő-t tisztelem, ugyanúgy tisztelem a Féfri-t is. És ahogy egy Nő lehet erős..

Higgyétek el, drága Férfiak, Ti is lehettek gyengébbek és mutatkozhattok sebezhetőnek.. és sírhattok is, mikor fáj..

Sok mindenben különbözünk,de sok mindenben hasonlítunk is. Abban például mindannyian egyetértünk, hogy szeretni és szeretve lenni, az élet legcsodálatosabb ajándéka! Kerüljünk valóban közelebb egymáshoz, vessük le az álarcokat. És fogadjuk el, hogy nem tökéletesek vagyunk, hanem CSODÁLATOSAK! 

 

Igazán Nőnek lenni csak egy igazán Férfi mellett lehet. (Müller Péter)

 

 

magvera1.jpg

 

Mag Veronika kineziológus, személyiségfejlesztő, life coach facebook oldalát ITT találod, ha esetleg elakadtál a női-férfi kérdések lelki útvesztőjében és szeretnéd jobban érezni magadat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9012747368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása